Fİlm Afişi - Pırde Sur (Kırmızı Köprü)

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
genel olarak güzel fakat,ortadaki o siyah çizgi ve yazıların ortaya yazılmasına anlam veremedim şahsen..Ortada değilde üste yazabilirdiniz ve siyah renk kullanmadan.Onun haricinde dediğim gibi, genel olarak güzel
 

Buzbag

Üye
Kayıt
8 Aralık 2007
Mesaj
3
Tepki
0
evet haklisiniz biraz fazla ortada kaldi. ama yukarida kullansaydim bu defa da porteler cok havada kalıyordu
 
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
49
Tepki
7
Değişik bir bakış açısı, değişik bir fikir vermek isterim size.

Oyuncuları alt kısma alın. Kullanıdığınız o siyah şeridin içerisine sloganı yerleştirin ve onu da film isminin altına alın.
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
bence portreler havada kalmış. siyah çizgiya birleştirmek ve alt kısımlarını keskin yapmak daha güzel bir sonuç doğuracakmış gibi geliyor bana. elinize sağlık genel olarak güzel çalışma..
 

Osman Ozer

Üye
Kayıt
23 Eylül 2008
Mesaj
52
Tepki
2
Genel olarak guzel calisma. Yalniz ben olsaydim, ortadaki kisileri daha buyuk gerideki kisileri daha kucuk koyardim. Yani en ortadaki sacli kadini en buyuk diger iki yandaki kadinlari daha kucuk ve iki adamida daha kucuk koyardim. Boylelikle saglam bir resim olan uzun sacli kadin daha guzel gosterirdi afisi diye dusunuyorum. Birde isimleri yukari yazsan daha hos olurdu sanirim. Ayrica son olarak figuranlar ve geri plandaki kisilerin ismi yok, normal mi?
 

ismail koc

Üye
Kayıt
17 Ekim 2007
Mesaj
403
Tepki
0
ortadaki figüründe opacity değerini biraz düşürmelisin çünkü diğerlerine göre çok canlı duruyor ve göze hoş gelmiyor birde o ortadaki siyah çizginin rengini değiştirmelisin. genel olarak güzel bir tasarım eline sağlık
 
Yukarı Alt