Fiyat Listesi V1 Tasarımı | AKKAN Web Design

ffakkan

Üye
Kayıt
7 Haziran 2013
Mesaj
6
Tepki
0
Forumdaki ilk konum budur arkadaşlar :) :clap2:

Arkadaşlar, böyle bir fiyat listesi yaptım :) Sanırım güzel oldu. Yorumlarınıza açık bir çalışmadır. Yorumlarınızı bekliyorum :)


Buyurun:

URL


Katmanlardan bir resim:
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Fiyatların sonuna birer 0 eklersen birazda olsa daha güzel gözükebilir. web + seo = 100 tl iken web + seo + içerik nasıl 50 tl oluyor artması gerekmiyor mu?

Canım kardeşim belli ki hevesli ve isteklisin ileride belki çok iyi yerlere gelip iyi işler çıkartacaksın. Yıllarını geceni gündüzünü bu işe vereceksin ve yapabildiklerine şaşacaksın. Hatrı sayılır iyi müşterilerin olacak bunla orantılı fiyatların ve işçiliğin artacak ama bunlar zaman istek ve beceriyle gelişecek. Aradan bu zaman geçtikten sonra geriye dönüp baktığında 100 tl ye web sayfası tasarlayanları görünce ne diyeceksin sence ? Bu fiyatları görüp senin işçliğini bu fiyatlara göre değerlendiremeye çalışan müşterilerine ne sözleyeceksin? İnsanlar dijital ortama daha bir haber. İş yapmaya çalışacağın patronlar ve iş yeri sahiplerine emeğin olan 2000 TL yi söyledikten sonra benim yiğenin arkadaşı 100 tl'ye yapıyor dediğinde uzun uzun aradaki farkı anlatmak için uğraşmayacakmısın. Saç baş yolup piyasa ne hale geldi dediğin günler evini geçindirmek istediğin zaman elemanına maaş işyeri kirası vergi,stopaj ödemeleri internet su yemek yol giderlerini derken ne yapacaksın?

Lütfen kendini de düşünerek piyasayı öldürme istersen. Başarıların daimi olsun.
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Renkler, fontlar çok uyumsuz ve okunaksız. Bayağı bir düzenlenmeye ihtiyacı var çalışmanın.

Kolay gelsin.
 
Yukarı Alt