fla problemi

riyuji

Üye
Kayıt
11 Nisan 2010
Mesaj
1
Tepki
0
Selam arkadaşlar sitelerden bulduğum bir çok flash (.swf) yapılmış html tabanlı templateler var ... fla formatına çevirip düzenlemek istediğimde resimler ve yazılar durmadan hareket ediyor bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler
 

ulmo

Üye
Kayıt
15 Nisan 2010
Mesaj
3
Tepki
0
fla ya çevirmişsin ama kodlar doğru düzgün çevrilmemiş stop(); lar olmadığından bu şekilde görünüyor
 
Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
Merhaba, ben de aynı srunu yaşıyorum. Açıkçası flash hiç kullanmadım ancak şuanda ihtiyacım var. bir program aracılığı ile swf dosyasını fla ya çevirdim. fla dosyasını flashta açıyorum ancak bu dosyada ufak değişiklik yapıp exportladığımda swf doyası fıldır fıldır durmaksızın çalışıyor. dediğiniz gibi stoplar yok muhtemelen. ne yapmalıyız acaba?
 
Kayıt
28 Haziran 2010
Mesaj
51
Tepki
2
Arkadaşlar, .swf uzantılarını .fla ya çeviren programlar (örn: SwfDecompiler ) tam anlamı ile çevirme işlemi yapmazlar. MovieClip içindeki motion'ları ve genel olarak Action kodlarını tam olarak almıyorlar. Bunları yapan programlar var onlarda ücretliler ama kaldı ki onlarda tam anlamı ile sizi memnun edemez. Çeviri yaptıktan sonra sizin yeniden kodları ve yapıyı düzenlemeniz gerek. Benim kişisel fikrimi sorarsanız sıfırdan yapsanız daha az zaman kaybedersiniz.

Kolay gelsin arkadaşlar.
 
Yukarı Alt