Flash player sorunu...

PEA

Diline sahip çık
Kayıt
5 Ekim 2009
Mesaj
80
Tepki
19
Merhaba arkadaslar..

Web siteleri icerisinde flash ile yapilmis uygulamalarda sorun yasiyorum.. Sayfa icerisinde flash uygulamasi icin ayrilmis pencerede uygulamanin tamamini goremiyorum.. Normalde bazi uygulamalarda sag tus menude "Tumunu goster" diye bir secenek oluyor bunu isaretledigimde sorun yok ama kimi uygulamalarda sag tus menude bu secenek olmuyor dolayisi ile yarim goruyorum.. Flash playeri sildim yeniden yukledim.. eski versiyonunu kurdum update ettim, firefox u sildim yeniden yukledim ama degisen herhangi birsey olmadi.. İnternet explorerda boyle bir sorunum yok.. Ama cogunlukla Firefox kullandigim icin sıkıntı yasiyorum..

Konu hakkinda bigisi olan varsa ve yardimci olabilirse sevinirim..

Tesekkurler..

Kolay gelsin..
 

rekifarg

Üye
Kayıt
11 Mart 2010
Mesaj
1
Tepki
0
fazla detaya inmeden kendi denedigim bir cozum yolunu anlatayim tabiki bunu firefox 3.5 kullanmadiginizi dusunerek soyluyorum < firefox 3.5 kurulumu yaparak deneyin > firefox kurulumundan sonra flash kurulumunu yapin bu sirada firefoxa ait butun sayfalar kapali olmali
 

PEA

Diline sahip çık
Kayıt
5 Ekim 2009
Mesaj
80
Tepki
19
@rekifarg


Oncelikle yanitiniz icin tesekkur ederim..

Su anda sistemimde 3.6 yuklu.. Yeni update ettim.. 3.5 da da ayni sorunu yasiyordum.. Defalarca flash playeri kaldirip yukledim ama sonuc degismedi..
 
Yukarı Alt