fotomontajlara devam :)

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
İkisinde de kafalar biraz büyük olmuş, orantı problemi var yani.
Cemil İpekçi'ye gelinlik yakışmış:)
İlk resimde hem başını küçült hem de bence cildini vücut tenine uygun yapmalısın. Sakalları da traş ister bence....

muge sayar

Üye
Tepki
0
@GÜNEL AYVACI

cildi vücut tenine uygulamada sorun yaşıyorum yapamıyorum bi türlü belli oluyor

Threebudha

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
17
@muge sayar

Photoshop üst menülerden image>adjustments>match color sekmesinden ayarlayabilirsin ama renkleri eşlesen bile fotomontajlar kötü geçişler çok keskin ve sert.

muge sayar

Üye
Tepki
0
@Threebudha

2 gündür kurcaladiğim için şimdilik bu kadarını yapabiliyorum ama daha iyisi de yapa yapa olcak inşallah

SNSİZ

Üye
Tepki
1
üzülerek söylüyorum ama orjinal olmamış biraz daha uğraşman gerekiyor bu konuda bende bu tarz birşey yapmıştım nekadar gerçekçi olmuş sizce ?yüz ve vücut farklı kişilere ait

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba, her ikinizin de çalışmasına şöyle bir baktım, ikisi de fena değil, ben de deneseydim sanırım en fazla bu kadar yapabilirdim, tek sorun ten renklerinin uyumsuzluğu, bu sorunu aşmak için arkadaşımızın yukarıda bahsettiği yönteme ek olarak, eşleştirilecek olan dekupe tenin layerini seçip ona father uygulayıp (Yumuşak bir ten rengi çıkarmak için) sonra Curves aracından önceki ten ile önce renk yakınlığını ayarlayıp daha sonra gölge-ışık ayarı için Levels, Bright./Cont. ile çalışmayı tamamlayabiliriz, bunu da denemek lazım bir.Tahminimce yakın bir renk alabiliriz.
Bu tür montajlarda bir de oran çok önemli,onu da iyi hesaplamak gerekiyor.
İyi çalışmalar diliyorum.

Yukarı Alt