free bir çalışma

Kayıt
21 Ağustos 2007
Mesaj
15
Tepki
0
Free bir çalışma...
Yorumlarınızı rica ederim.

 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
Brush kullanımınız, geçişler ve persfektif bilginiz biraz zayıf... Aklınızdaki tasarımı uygulamaya tamamen dökebildiğinizde harika çalışmalar yaratacağınıza eminim... Çalışmaya devam, başarılar...
 

Survivor

Üye
Kayıt
9 Haziran 2008
Mesaj
36
Tepki
0
Coke Joke pek belirgin değil herhangi bir yerine logosu konulabilir. yada elinde tuttuğu biraz daha ön plana çıkarılabilir.
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
şöyle bi bakınca güzel duruyor ama brush hatalarınız var, mesela brushlar kadının üstünde kalmış vs.. şeyler Bunlara dikkat ederseniz, çok güzel çalışmalar çıkarabilirsiniz, elinize sağlık
 
Kayıt
21 Ağustos 2007
Mesaj
15
Tepki
0
@Busse

hata dediğiniz kadının üzerinde kalmış ornamentler bilinçli olarak kadının önüne geçmiş.

Ayrıca,

Hayalin,

yorumların için teşekkürler.. persfektif bilgim az olabilir ama bu çalışmada kullandığım bir persfektif olmadı zaten. :) simetri konusunda hatalarım olabilir ama.

Survivor,

En üstte sloganın altında logosu (free bir çalışma olduğu için özellikle logo çalışılmadı) yer alıyor zaten fakat biraz daha ön planda olması konusunda haklı olabilirisniz.
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@samara


Hayatın her alanında, Bütün sanatlarda persfektif vardır eğer buna dikkat etmediysen bu zaten hatanın en büyüğü... Kaldıki kadının üzerinde kullandığın vectorlerde ciddi bir persfektif sorunu var, bunu görmen gerekir... Tavsiyem eleştrileri dikkate al...
 
Kayıt
21 Ağustos 2007
Mesaj
15
Tepki
0
@HAYALİN


Tabiki dikkate alıyorum ve memnun kalıyorum ki çalışmalarımı sergilemekten çekinmiyorum. Hayatın her anında persfektif vara bir şekilde katılmıyorum çünkü bazen ihtiyaç duymazsınız kadının üzerinde duran dediğiniz vektör aslında önünde duruyor.

Teşekkür ederim dediğim gibi gayet memnunum yorum ve eleştirilerden. Cevaplarımı agresif algılamayın lütfen. ;)
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
perspektif nedir diye sorarsak aldığımız cevap neticesinde
doğru sonuçları görebiliriz.
perspektif, doğadaki iki boyutlu ya da üç boyutlu cisimlerin bizden uzaklaştıkça küçülmüş ve renklerinin solmuş gibi görünmesine perspektif denir. perspektif, çizgi perspektifi, renk perspektifi olmak üzere 2’ye ayrılır..
yakın olan cisimler uzaktakinden daha büyük ve ayrıntılı gözükürler.
1- çizgi perspektifi: paralel çizgilerin sonsuzda birleşmesi yani küçülmesidir.
2- renk perspektifi: ışık değiştikçe ve cisimler bizden uzaklaştıkça renkleri değişim göstermesine denir.
perspektifte ufuk çizgisi ( zemin çizgisi ), ufuk düzlemi, görme noktası(esas nokta), karşıdan görünen çizgiler, kaçış noktaları,kaçan çizgiler gibi tanımlar yer alır.


saygılar...

 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@samara


Hayatın her alanında persfektif var a siz katılmayın, ama doğanın gerçeği ne yazık ki :) lütfen bildiğimiz konularda yorum yapalım... üstte eminecik kısaca anlatmış, biraz araştırın lütfen... Bu sizin daha başarılı olmanız için... BAŞARILAR.. :)
 
Kayıt
21 Ağustos 2007
Mesaj
15
Tepki
0
@eminecik

Teşekkürler...

Güzel bri tanım bulmuşsunuz veya kendi cümlelerinizse bravo!
Kesinlikle katıldığımı belirtmek isterim öncelikle fakat tanım olarak en azından burdaki bütün meslektaşlarımızın bu tanımdan çok daha fazlasını bildiğine eminim :) tanıma gerek yoktu sanki...uygulamada ise mükemelliyetçi bri insan olmama rağmen hatalarım mutlaka vardır zira uygulama hatalarımı bana farkettirmeniz için buradayım.
 
Yukarı Alt