freehand için

Kayıt
5 Kasım 2007
Mesaj
12
Tepki
0
Arkadaşlar !. freehand için görsel eğitim videoları içerikli site vb...varmı?.. vars çok acil bi zahmet yerini sölerse çok sevinecem şimdidden teşekkürler !...
 

Wish

Üye
Kayıt
6 Kasım 2007
Mesaj
190
Tepki
4
Merhaba sportman neden bir site arıyorsun ögrenmek istediğin bircok konunun anlatımı bu sitede mevcut. Tabiki başka bi sebebi yoksa....böle bir site hiç bakmadım ama bulurssam yardımcı olmaya çalışırım.
 
Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2
aslına bakarsanız ben corel için bu tip birşey aramıştım bir zamanlar ve yuotube epey br faydalı oldu bana..corel lesson yazmıştım istersen freehand lesson yazarak bir arama yaptır..
ama wish arkadaşımızın dediği gibi sorularının cevapları bu sitede zaten var yada olmayanları da cevaplayacak kişiler var..Doğru yerdesin aslında :)
 
Kayıt
5 Kasım 2007
Mesaj
12
Tepki
0
Alakanız için teşekkür ettim !..2 yıldır freehand kullanıyorum 10 yıllık grafikerim .. benim amacım freehand olsun corel olsun photoshop olsun grafik alanında kullanılan tüm programları bilmek ayrı bir şey bunların bilinmeyen yönlerini araştırıp bulmak, en iyi şekilde kullanmak daha pratik daha hızlı vb.. araştırma içindeyim.. photoshop!un tonlarca tutorial i var diğer programlara baktığımızda ortalarda pek birşey yokk .. benim hayat gayem bir olayı bir programı bilmekten öte en iyiyi yakalamak .. her geçen gün başka başka şeyler öğrenmek .. örnek olarak: photoshopta bi resimin dekupe edilmesinin tam 5 yolunu öğreniyosun mesela bunabenzer.... tek bir kalıba sıkışmadan hedefe değişik yolardan yaklaşmak;) lafı çok uzattım kusura kalmayın.. dediğim gibi freehand!te bilmediğimiz daha neler var dır ;) kim bilir o yüzden nette ki görsel eğiitimm paylaşımlarına bakıyorum bulamadım bulursanız sevinirim TEŞEKKÜRLER !:..
 
Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2
Anlıyorum.Bende programların meraklısıyımdır.Kullanmadığım programalrı bile şöyle bir nedir diye illa incelerim.:)
Eğer sende bulursan bu tip kaynaklar Bizimle paylaşırsan Seviniriz.
 
Yukarı Alt