freehand tasarimlarim!!

SNSİZ

Üye
Kayıt
26 Aralık 2010
Mesaj
175
Tepki
1
çok güzel olmuş elinize sağlık ders olarak verirseniz benim gibi freehandi yeni öğrenen arkadaşlar için çok faydalı olucaktır:s8:
 

mstfa

Üye
Kayıt
15 Temmuz 2011
Mesaj
44
Tepki
0
çok güzel çalışma olmuş ikiside bende yeni öğreniyorum ders olarak verirseniz sevinirim.
 
Kayıt
3 Ağustos 2009
Mesaj
604
Tepki
74
Tebrikler.
Freehand'in sınırlarını epeyce zorlamışsınız. Takdire şayan bir gözlemleme yeteneği ve bunu uygulamaya azimli bir titizliğiniz var.

Fakat, şarap kadeğindeki sıvıyı biraz daha saydam çalışabilseydiniz, yani camın iç yüzeyindeki yansımaları da koysaydınız daha verimli olacaktı.
Bunu yeniden deneyerek bizi tekrar şaşırtınız!

Başarılar.
Tuncer ÖZKAN
 

arsln_cn

Üye
Kayıt
3 Mayıs 2011
Mesaj
17
Tepki
0
@Tuncer Özkan


Guzel düşünceleriniz için teşekkurler. Ayrıca eleştirilerinizi dikkate alıcam.:)
 

hastam

Üye
Kayıt
3 Eylül 2009
Mesaj
92
Tepki
0
Elinize sağlık...
Peynirin aydınlık olan yüzünü ışık alan taraf olarak ele alırsak gölgeler bence hatalı. Veyahut ışık nerden gelirse gelsin diyelim (farzedelim); o zaman iki nesnenin de gölgeleri farklı açılarda görünüyor bana. Yani kısacası ışığın yönü tam tesbit edilmediğinden eksik birşey var gibi. Benim görüşüm bu tabi. Harika diyen arkadaşlar da var; onlara da saygı duyuyorum. Tabi teknik olarak iyi.
Saygılarımla
 

arsln_cn

Üye
Kayıt
3 Mayıs 2011
Mesaj
17
Tepki
0
@hastam


teşekkür ederim eleştirilerde en az övgüler kadar önemli bnm için aksi halde kendimi geliştiremem.ışık konusunda haklısınız biraz daha önemsemem gerekiyor.eksiklerim var.bildiğiniz gibi bunlar freehand'in show kısmı eleştirilerinizi dikkate alcam.tekrar teşekkurler.
 
Yukarı Alt