Freelance Çalışacak Grafikerler

Durum
Konu kapatılmıştır.

shadow.25

Üye
Kayıt
17 Nisan 2009
Mesaj
3
Tepki
2
Dil hizmetleri konusunda faaliyet gösteren firmamıza FREELANCE olarak Freehand / Indesign / Corel / Word / Pagemaker / Framemaker programlarının herhangi birinde ya da birden fazlasında sayfa düzeni yapacak grafikerler arıyoruz.

Yapılacak işin özellikleri aşağıdaki gibidir :

· Orijinal dosya PDF formatında ya da ilgili programda (Freehand / Indesign / Corel / Word / Pagemaker / Framemaker) verilecek ve ayrıca word formatında dosyanın textleri verilecek ve bu dosyanın istenilen programda sayfa düzeninin oluşturulması ve word formatında verilen metinlerin yerleştirilmesi istenilecektir (örnek; ingilizce gelen bir dökümanın Türkçe ya da herhangi bir diğer dille değiştirilmesi)


Konuyla ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki mail adresine CV’lerini gönderebilirler
Süleyman ŞİRİNYURT​
 
Kayıt
2 Aralık 2008
Mesaj
106
Tepki
0
Merhabalar,
İzmirde ikamet ediyorum.
Photoshop, corel, illustrator, freehand, indesign, dreamweaver, flash, frontpage programlarını biliyorum ( iyi derecede )
Grafik, iletişim ve web tasarımı alanlarında eğitim aldım, çalışmalarımı sürdürmekteyim.
Freelance olarak çalışmak isterseniz, mesajınızı bekliyorum..
Dilerseniz mail adresinize cv ve çalışma örneklerini yollayabilirm.
iyi çalışmalar
 
Kayıt
14 Ağustos 2008
Mesaj
40
Tepki
0
Framemaker'ı anladım da, PageMaker tarih olalı, neredeyse 10 yıl olacak. Adobe, 2001'de en son 7 versiyonunu çıkardıktan sonra, 2004'de bu programa desteğini ve satışlarını durdurdu. Kullanıcılara, programı, InDesign'a yükseltmeleri çağrısında bulundu. Şimdi bu desteklenmeyen "arkaik" programla kim, ne yapıyor ve ne yapacak, merak etmemek mümkün değil.
 

Divide

Üye
Kayıt
21 Nisan 2009
Mesaj
1
Tepki
0
@leventelpen

Levent kardeşim, senin böyle ilanlarla ne alıp veremediğin var hala anlamış değilim. Bakıyorum bütün grafik forumlarındaki ilanları eleştirip duruyorsun. Prim yapmak istiyorsan daha farklı yolları dene bence. PageMaker'ı kötülersin ama hala freehand kullanıyorsun. O zaman geç gardaşım illustrator'a, geç indesign'a... Unutma eskiyi bilmek kadar, yeniye ayak uydurmakta önemlidir...
 

aysen80

Üye
Kayıt
15 Mayıs 2009
Mesaj
1
Tepki
0
merhaba ilanı vereli epey bi zaman olmuş ama eğer halen bi geçerliliği varsa bende in design kullanıyorum..ayseneren80@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..iyi günler..
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt