Freelance Dergi Tasarımı Yapacak...

Durum
Konu kapatılmıştır.

ylmz_gl

Üye
Tepki
0
Öncelikle Merhabalar..

Tekstil işiyle uğraşıyorum, malum piyasaların durgunluğu fiyatların dibe vurmasıyla yeni bir sektör arayışı içerisine girdim ve yaklaşık 2-3 ay boyunca bölgesel aylık dergi yayınlama konusunda araştırma yaptım.

Bununla ilgili dergi adı ve logo çalışması hazırladım.
Şimdi asıl iş dergi içeriğini hazırlama tasarım ve matbaa konusuna geldi. Herşeyden önce bu dergiyi çıkarmak için ajans ile çalışmaktan ziyade bu işi Freelance olarak çalışan arkadaşlardan bana ücret karşılığı tasarım ve bu konuda yani içerik hazırlamak matbaa ile görüşmek kısacası bu iş için yapılacak konularda bana bilgi ve birikimiyle fikir verebilecek arkadaşa ihtiyacım var..

Elimda yapmak istediğim derginin benzeri örnek dergiler var.

Dergi Reklam gelirleriyle ayda bir ücretsiz yayınlacak Trakya bölgesine, özel bir dergi olup, İstanbul (Avrupa Yakası), Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale'deki üst düzey firmalara ve bu firmaların yöneticilerine iletilecek.

Reklam geliri olmadan bi kaç sayı kendini tanıtmak için dergiyi finanse edebilecek durumdayım.

Tekirdağ Çerkezköydeyim tercihim bu bölgeye yakın arkadaşlarla görüşmek yada Bir ayağım sürekli istanbulda olduğundan istanbulun bu bölgeye yakın ilçelerinden (Avcılar, Büyükçekmece, Küçükçekmece v.b gibi) arkadaşlarlada görüşebilirim..

Ayrıca bu bölgeye yakın ikamet eden yönlendireceğim firma ve yöneticilerinden Reklam alma ve röportaj yapma konusunda bayan elemanada ihtiyacım var.

Bu konuda görüşmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki mail adresine yazabilirsiniz..

LÜTFEN BELİRTTİĞİM BÖLGENİN DIŞINDAKİ İL VEYA İLÇELERDEN YAZMAYINIZ

Teşekkür Ederim..

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt