Freelance Grafiker arıyoruz

Durum
Konu kapatılmıştır.

ankelm98

Üye
Kayıt
10 Mart 2012
Mesaj
31
Tepki
1
Yayın sektöründe faaliyet gösteren firmamızda kitap ve dergi tasarımında çalışacak tecrübeli bir grafiker arıyoruz.İlgilenenler cv lerini alikocyigit98@hotmail.com a e-mail olarak yollasınlar.
 

ankelm98

Üye
Kayıt
10 Mart 2012
Mesaj
31
Tepki
1
İlgilenen arkadaslar lütfen sadece cv yollayınız. Gereksiz ansiklopedik bilgilerle dolu gelen mailleri incelemek icin vaktimiz maalesef yok.
 

ankelm98

Üye
Kayıt
10 Mart 2012
Mesaj
31
Tepki
1
Arkadaşlar,
ilanımız halen günceldir.Daha önce bu ilana başvuran 2 grafiker arkadaşla halen çalışmaktayız.İş yoğunluğumuzdan dolayı yeni takım arkadaşlarına ihtiyaç duyuyoruz.
Aldığı işi zamanında,hatasız teslim edebilme kabiliyetine sahip iş ahlakı olan kişilerden CV bekliyoruz.
 

ankelm98

Üye
Kayıt
10 Mart 2012
Mesaj
31
Tepki
1
İlanımız günceldir.

Dergi ekibimizi bu siteden başvuran arkadaşlar arasından seçim yaparak oluşturduk ve çok memnunuz.

Kitap ekibimiz için; özellikle az sayfa sayısına sahip,grafikleri hazır çocuk kitaplarımızda çalışmak isteyen takım arkadaşları aramaya devam ediyoruz.

Aldığı işi zamanında ve özellikle hatasız teslim edeceğinden emin olan dikkatli ve yaptığı işten zevk alan arkadaşlar sadece CV yollamanız yeterli.

Portfolyonuzu yollamanıza gerek yok, bakılmadan siliniyor.
 

ankelm98

Üye
Kayıt
10 Mart 2012
Mesaj
31
Tepki
1
İlanımız günceldir. Daha önce Cv sini yollayan arkadaşlardan uygun görülenler ile iletişime geçildi.
Not: Cv yollayan arkadaşlar lütfen sizi aradığımızda sanki cv yollayan siz değilmişsiniz de haberiniz yokken birisi sizin Cvnizi yollamış gibi bi haber davranmayınız. Niyetiniz çalışmak ve para kazanmak ise Cv yollayınız.kitap ve dergi dizgi işlerine hakim matbaa tecrübesi olanlar ilgilensin sadece lütfen. Tecrübesiz arkadaşlar lütfen cv yollamayın.
 

occw

Üye
Kayıt
6 Şubat 2008
Mesaj
78
Tepki
0
Tecrübesiz arkadaşlar cv yollamasın, niyetiniz para kazanmaksa başvurun gibi emir kipi içeren cümleler kuracağınıza, size başvuruda bulunan tecrübeli arkadaşlara zahmet edip dönüş yapın ! :bann:
 

ankelm98

Üye
Kayıt
10 Mart 2012
Mesaj
31
Tepki
1
İlanımızı nasıl hazırlayacagımızı sana mı soracagız? Gelen cv leri incelemediğimizi, çalışmadığımızı ne biliyorsun?İlanı senin için yazmadık sana ne oluyorda bize direkt cevap yazma gereği duyuyorsun? Yüzlerce cv geliyor dönüş yapmadıysak uygun görmemişiz demektir. Ayrıca biz iş vereniz, istediğimiz üslubu kullanırız beğenmeyen çalışmaz, senin gibilere iş çok... Bizede çalışacak adam çok !!!
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt