Freelance İş arıyorum(Yurt Geneli/İzmir)

Durum
Konu kapatılmıştır.
Kayıt
10 Ağustos 2008
Mesaj
27
Tepki
0
Dizgi, tasarım, web tasarım ve matbaa öncesi tüm işleriniz için online olarak her ilden parça başı çalışabiliriz. Photoshop ve Corel Draw'ı iyi derecede kullanıyorum. 10 senedir dizgi-tasarım işindeyim. Lütfen ciddi ve dürüst işverenler, pm ile iletişim kurabilirsiniz.
 

FIRAT3535

Üye
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesaj
1
Tepki
0
MERHABA İZMİR GAZİEMİR İÇİN GAZETE PROJESİNDE KAR ORTAĞI YADA MAAŞLI OLARAK ÇALIŞMAK İSTERMİSİN. öNCE ŞUNU BELİRTEYİM. BENDE ÇALIŞIYORUM VE BUNU SENİN GİBİ EK İŞ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUM. TABİ İŞİMİZ YÜRÜRSE BEN İŞİ BIRAKIRIM SENİN YANINA GELİRİM. KISACA ANLATAYIM SANA NEDİR DİYE.
GAZETE 15 GÜNLÜK BİR GAZETE OLACAK YANİ AYDA 2 KEZ ÇIKACAK.
GAZİEMİRDEKİ FİRMALARIN REKLAMLARI AĞIRLIKLI OLACAK VE 4 YAPRAK 8 SAYFA OLACAK. AYRICA GAZETEDE HABER,SPOR VE EĞLENCE SAYFASIDA OLACAK. YANİ EĞLENCEDE BULMACA BİLMECE FIKRA SAĞLIK KÖŞESİ FALAN,SPORDA GAZİEMİR SPOR İLE İLGİLİ BİLGİLER OLACAK.HABER DE İSE 15 GÜN İÇERİSİNDE GAZİEMİR VE ÇEVRESİNDE OLAN OLAYLAR. PARTİ HABERLERİ VE REKLAMLARI.
İSTERSEN PART TİME ÜNİV. OKUYAN BAYAN PAZARLAMA KONUSUNDA SANA YARDIMCI OLMASI İÇİN BAYAN ELEMAN DA ALABİLİRİZ. BİZE BU DÜŞÜNCENİN MALİYETİ TUTACAĞIMIZ İŞYERİNİN KİRASI VE ADSL OLACAK. BİLGİSAYAR MASA SANDALYE VS. BEN DE VAR. 5000 AD GAZETE BASIMI 600-700 YTL. VE BUNLARI SADECE ALACAĞIMIZ REKLAMLARDAN KARŞILAYABİLİRİZ. EĞER OK DERSEN ulaş bana mail adresim nicimle aynı hotmail.
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.270
Tepki
100
@FIRAT3535
lütfen forum kurallarına riayet edelim.
büyük harf kullanmak yasaktır.
ayrıca mail adresinizi ve telefon numaranızı buradan verebilirsiniz.
her hangi bir sakınca teşkil etmemektedir.
saygılar...
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Forum Kuralları
Madde
14-)
Site içinde tamamı büyük harflerle metin girişi bağırmak anlamına gelmekte, tamamı Büyük, kalın yada renkli yazılar, Sitenin genel görünümünü bozmaktadır. Bu nedenle Kullanılması yasaktır.

Lütfen forum kurallarına uygun mesajlar yazınız. Ayrıca kullanıcı ilanları bölümünde iletişim bilgisi vermek serbesttir.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt