istanbulda olan bir sanat galersi bu kubizm sanatı ile ilgili resim yapan picassonun resimlerinin bulundugu bir galeri ve istanbulda olan bir galeri. logoda renkli olmayan yazılarnormalde beyaz olarak değiştirldi. zemin siyah oldugundan görünmüyordu. ilk kez ilan çalışması yaptım pek bir bilgim yoktu gerçekten yardımlarınızı ve önerierinizi bekliyorum
görselden öte yazılara değinmek istiyorum
ana metindeki fluluğun hiç bir esprisi yok
gereksiz yere efektler kullanmak amatörlerin yaptığı bir eylemdir
bundan kurtulmak için olabildiğince yalın metinlerle çalış
logoda renkler çok kötü ve yazım yanlışı var
bu da demek oluyor ki çalışmaları özenerek yapmıyorsun
çalışmayı grafiker olarak değil dışarıdan bir insan gözüyle izle
kolay gelsin başarılar dilerim nice çalışmalarınızı görmek dileği ile...
Hasan Bey'e katılmakla birlikte şunu eklemek isterim; yapmaya çalıştığınız adam portresini 3 kulak 2burun 2 ağızlı olarak 2 portreymiş gibi değilde, tek portre standartlarına uygun olarak yapsanız daha iyi olurdu.
başarılar, kolay gelsn..
@bung
Çalışmada eklenilen tek şey "sanatın tebessümü" yazısıdır. Görsel daha önce yaklaşık yüzbinlerce kez internette sunulmuş bir görseldir. Üye tarafından efect uygulanmamıştır. madem bu kadar bilgilisiniz bunu da bilmeniz gerekirdi. Bu meslekle uğraşan her tasarımcı bu görseli daha önce görmüştür. Lütfen çalışmalarda alıntı yaptığımız zaman bunu belirtelim...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.