GelişimNet Broşür Tasarımım

Ufuk Guler

Üye
Tepki
4
Çalışmam Beğenildi, Baskıya Girdi Arkadaşlar.

aldgrf

Üye
Tepki
5
yazılar ve fontlar rastgele secilmiş ve oylece bıraklımış. iyi ve goze hoş oması için yazılarını fontlarını elden gecir derim ama gene de eh :) onu yapamayanlarda var dimi :)

Ufuk Guler

Üye
Tepki
4
Anlamadım yazılar ve fontlar rastgele mi ? Bu broşürün maksatı yazıları ön planda tutmak bende açık açık yaptım ve iş veren şirket ise böyle olmsaını uygun gördü. Yazıları onlar verdi zaten.

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
Fontlara ve metinlerin yerleşimine biraz daha özen gerekli sanki...

Baskıya girmiş ancak sonraki çalışmalar için zemin ve metinlerin uyumuna da dikkat etmelisiniz

"Özgürlük sizin de hakkınız tüm dünyada böyle" yazısının daha iyi nerede durabileceğine karar verebilecek bir kabiliyettesiniz,

biraz özen, biraz deneme yanılma ile sizden daha iyi çalışmalar görmek temennim.

Emeğinize sağlık. Kolay gelsin

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
Partiküler (Particular) fırça teknotronik olguyu bozabilir göz estetiği açısından. Ben de ona dikkat etmenizi öneririm. Eğlence sektörüyle alakalı bir çalışma değil sonuçta, kurum politikası yansıtılıyor yaptığınız çalışmada. Biraz özenle daha da başarılı çalışmalar yapacağınızı düşünüyorum. Nacizane fikrim budur.

Teşekkürler

Ufuk Guler

Üye
Tepki
4
Fikrinize saygıda bulunuyorum teşekkür ederm sonraki çalışmalarımda göz önünnde bulunduracağım

Yukarı Alt