gemim :)

Kayıt
14 Haziran 2008
Mesaj
22
Tepki
0
inş. dediğin gibi çizimlerini geliştirir ve daha iyi nokralara gelirsin.
 
Kayıt
8 Haziran 2008
Mesaj
29
Tepki
0
Efsunlu_kizz, bizi Taylanda götürsene sitece :)

Çok hoş olmuş, ellerine sağlık. Gradint'i çok iyi kullanmışsın, koyu mavi yerine daha değişik renk olsaydı. Çünkü denizde mavi renk =/ Sanıyorum ki smudge'yide kullanmışsın? Çok harika olmuş vallahi.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.386
Tepki
716
Efsunlubu kız burada "amacım eleştirilmek" demişsiniz.Fakat çoğu çalışmanızda hiç de eleştirilmeyi ister gibi gözükmeyen cevaplar yazmışsınız yapılan eleştirilere karşı.
Eleştirilmekten bence memnun kalmalısınız .
For Yuo...
 
Kayıt
29 Nisan 2008
Mesaj
357
Tepki
1
orangelessons:) yorumun için tsk bir gün çok zengin olursam götürürüm :)sadece gradint kullandım freehanddi ilk ögrendiğimde hiç sevmemistim ama zamanla sevmeye başladım çalısılması en kolay program :)ben sadece çizimimim gelistirmek için kullanıyorum :)

skystar_26 arkadasım ben hiç bir elestiriye tepki vermemki en azından kötü tepki vermedim ki acımasızca elestrilmek hosuma bile gidiyor benim göremedigim eksiklikleri diger arkadaslarım görebilir ve bunların söylenmesinden neden bir rahatsızlık duyayımki bilakis mutlu olurum tsk ederim
 

merteral

Üye
Kayıt
1 Ağustos 2007
Mesaj
815
Tepki
27
valla yazılan yorumlara da baktım nasıl bir eleştiri yapsam dedim düşündüm düşündüm yapmamaya karar verdim anladın sen :confused: inşallah daha iyilerini bekliyoruz..
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
öncelikle gemi güzel ama renk uyumu işi bozmuş, bunlara dikkat ederseniz dahada güzel olacaktır çalışmalarınız, teşekkürler
 

RaikeA

Üye
Kayıt
28 Haziran 2008
Mesaj
26
Tepki
0
Bence Renkler Cok Kötü.. Uyumsuz... kullandıgın programı daha once kullanmadım ama, tahta efektı wersen cok daha guzel olurdu dıye dusunuyorum... Yınede Pes Etme ;)
 
Kayıt
29 Nisan 2008
Mesaj
357
Tepki
1
merteral keske icinden geldigince yorum yapsaydın :) ben acıgım herseye

busse önerini göz önünde bulundurcam tsk ederim

raikea tahta efekti sanırım freehandde verilmesi zor ama zaten tahta yapmak istemedim . freehand basit ve kısıtlı bir programdır amac sadece bos zamanı degerlendirmekti yorumlar icin tsk
 
Yukarı Alt