Grafik Tasarım Programları

OguzhanArm

Üye
Kayıt
8 Eylül 2014
Mesaj
5
Tepki
1
Merhaba ben bu sene 4 yıllık grafik tasarım kazandım ve kendime macbook pro 13 inç retina aldım. 4 yıllıkta hangi programlar öğretiliyor? Biraz bakmak,uygulama yapmak istedim fakat hiçbir yerde bulamayınca soluğu burada aldım. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim :)
 
Kayıt
10 Haziran 2013
Mesaj
107
Tepki
105
Oğuzhan merhaba,

Öncelikle tebrik ederim. Aldığın cihaz oldukça sağlam bir cihaz ve grafik tasarım bölümünüde zevkle bitireceğinden şüphem yok :). Mac için Adobe CS6 Master Collection dmg formatında dosyasını internette bulabilirsin. İçerisinde bütün Adobe ürünleri yer alıyor. Senin işine yarayacak programlara gelirsek bu setin içerisinde ; Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Fireworks ve Dreamviewer işine yarayabilir. Şuan ki müfredat konusunda bi fikrim yok ancak kesin göreceğin programları yorumlayacak olursak. Photoshop, Illustrotor ve Indesign.

Sevgilerimle,
 

OguzhanArm

Üye
Kayıt
8 Eylül 2014
Mesaj
5
Tepki
1
Merhaba,

Çok teşekkür ederim. Müfredat ilk sene biraz rahat, herkesin tavsiyesi ilk sene kitap okumak hayal gücünü arttırmak. Sonrasında artık bu programlara hazırlanırım :)
 

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
Merhabalar öncelikle tebrik ederim. Herkesin verdiği tavsiyelerdir belki ama programları çokta önemsemeye gerek var mı ? Aslında kafada tasarım yapmayı öğrenmek lazım, kafada tasarım yapmayı öğrenmek program öğrenmekten daha zor, program her şekilde öğrenilir. Ramiz Bey'in önerdiği programlar her grafik tasarımcının bilmesi en azından bilmesi diyorum ne işe yaradığını, işlevini falan falan bilmesi gereken programlar. Indesing programını sakın küçümseyin bu arada sakın...
 
Yukarı Alt