Grafik Tasarım ve Fotoğraf Alanı Bünyesinde İş Arıyorum (ANTALYA)

Kayıt
25 Kasım 2008
Mesaj
3
Tepki
0
Öncelikle konuyu takip eden ve cevap verecek herkese teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.

Antalya'da ikamet eden ve hâlâ lise öğrenimini sürdüren bir öğrenciyim. Bu ay sonunda lise eğitimim tamamlanmış olacak ve bu hafta sonu yapılacak olan "YGS ve LYS" bazlı sınavlarıma katılıp 3 ay boyunca ne yapacağıma karar vermek istiyorum.

91 doğumluyum ve okumakta olduğum okul meslek lisesi bazlı. Ve icra ettiğim bölüm ise "Grafik ve Fotoğraf Alanı" adı altında geçmektedir.

Bu yaz boş kalmamak adına değil de, tamamiyle kendimi geliştirme ve çevremdekilere daha faydalı nasıl olabilirim diye düşündüğümden ötürü; bir iş yeri aramaktayım.

Aynı zamanda ufak tefek kodlama işleriyle de uğraşmaktayım. (Web vs.)

İstediğim ise şu, kendime güvenim sonsuz ancak büyükleriminde kendi istediği ölçüde yetişecek kapasiteyide oluşturduğumu hissediyorum.

Anlayacağınız bütün konularda bilgili ancak deneyimi az bir stajyer konumundayım.

Photoshop, Freehand, Illustrator ve Corel bilgilerim mevcuttur ve gerçekten gelişmek için elimden geleni yapmaya da hazırım.

Özellikle web tasarım konusunda ayrı bir özen göstermek ve yardımcı olmak istiyorum hem kendime hem de firma adına.

Kısa ve öz bir bilgi geçmek gerekirse, 19 yaşında bu yaz tatilini olabildiğinin en iyi şekliyle geçirmek isteyen ve her şeyden öte abi-kardeş gibi konulara aynı zamanda bilgiye önem veren bir kişiyim.

Referans adına çalışmalarıma ulaşmak için veya daha fazla bilgi almak için ve o da olmadı en azından tanışma adına da olsa mail adresim;

hudami[et]msn[nokta]com

Sevgi ve saygıyla kalmanız dileklerimle.
 

ajansaplus

Üye
Kayıt
6 Ağustos 2008
Mesaj
17
Tepki
0
Tavsiye : Hiçbir işveren bu denli uzun makale yazılarını okumaz. Çok incelik bazen sıkıcıdır Örnek : " herkese teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim. vs"

Ama içindeki azme ve samimiyetine inanıyorum. Çok samimi ve sıcak bir mesaj yazmışsın. Antalya firması olsak şans vermek isterdik. Başarılar ...
 
Kayıt
25 Kasım 2008
Mesaj
3
Tepki
0
Yorumunuz adına teşekkür ederim ancak bulunduğum mesleği bir iletişim aracı olarak gördüğüm için, önce düşüncelerimle bunu yansıtmayı severim ve sonra tabii ki ekrana ve kağıda döktüğüm duygularımla.

Belki doğru veya yanlıştır uzun veya kısa yazım şeklim ancak insanlar bulunduğu topluma göre şekil ve şemail vermişlerdir kendilerince. Ben ise bu yargıyı kırmak istedim sadece, belki de forumun ilki ben oldum bu konuda böyle bir yazı yazarak.

Ne mutlu bana, bize, size ve tüm diğerlerine. (:)
 
Yukarı Alt