Grafik Tasarımcı nedir? Tanımını yapabilirim diyen buyursun...

elif01

Üye
Kayıt
10 Eylül 2007
Mesaj
4
Tepki
0
hayal gücünü ve zekasını iyi kullanabilen kişiye denir.
 

S.Efendi

Üye
Kayıt
18 Haziran 2008
Mesaj
7
Tepki
0
Grafik tasarımcı elindeki malzemeleri iyi kullanabilen ve herkese hitab eden görselligi bilgi ve becerisini hayalgücünü ortaya koyan ve karşı tarafa işini beğendirendir.
 

serapkaya

Üye
Kayıt
26 Şubat 2008
Mesaj
4
Tepki
0
yapılan işin fark edilmesini sağlamak, cezbedici, şaşırtıcı, ilgi uyandıran, tanıtıma reklama en büyük katkı sağlayan uzmanlık gerektiren en zevkli bir o kadar da ince iştir GRAFİK - TASARIM. Yılmayanlara ve değişikliği sevenlere hayalindeki bile hayatında geçiremeyip kağıda dijital ortama aktaran ufku geniş, üretken, çalışkan bütün meslektaşlarımın emeklerini karşılığını alması dileğiyle....
 
Kayıt
8 Temmuz 2008
Mesaj
15
Tepki
0
grafik tasarımcı = hayalci... Benim için hayalci isteklerin karşılığında hayalleri gerçekleştirenlere yani gerek grafik gerekse tasarım adına iz bırakanlara denir.
 

newpage

Üye
Kayıt
12 Mart 2008
Mesaj
1
Tepki
0
proje-logo-mizanpaj gibi yapılması gereken objelerin düşünce-duygu-deneyim ve yeteneklerini birleştirip ortaya çıkaran kişi .. :) bana göre
 

organic

Üye
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
1
Tepki
0
Grafik Tasarımcı; Hayalini,fikrini yansıtabilen ve bunları başkasınında kabullenmesini sağlayabilen demektir. Kimsenin etkisi altında kalmadan önce kendinin beğenmesidir yaptığı işi.Grafik Tasarımcı demek çılgınlıktır demektir. Sınır tanımayan ve sınırları zorlayan ve dünyada 8.harikalar yaratan demektir. Grafik Tasarımcı demek ayrıcalı insan demektir çünkü herkes grafiker olabilir ama herkes Grafik Tasarımcı olamaz.
 
Yukarı Alt