grafikerler org duvar kağıdı çalışmam(1024x768)

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık unforgiven_aa, yalnız yapmış olduğunuz logo ile ilgili düşüncenizi açıklarsanız, bir takım bilgileri aktarırsanız daha aydınlatıcı olacak diye düşünüyorum.

Tepki
0
Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık unforgiven_aa, yalnız yapmış olduğunuz logo ile ilgili düşüncenizi açıklarsanız, bir takım bilgileri aktarırsanız daha aydınlatıcı olacak diye düşünüyorum.
(?rafikeRLeR.?re) parantez içinde bulunan harflerden ufak tefek değişikliklerle oluşurmuş olduğum tipografi(cik) bir logo çalışmasıdır. arka planda ise, aynı logonun ters düz edilmiş halinden (illuminati) oluşan bir arka fon oluşturdum.

Tepki
0
Bu arada 1024x768 demişsiniz. Bu neyin boyutu acaba?
1024x768 buna benzer ibareleri görenlerin direkt olarak resim boyutlları olduğunu anlayabileceğini düşünmüştüm. 1024x768 pixel (36,12 x 27,09 cm boyutlara tekamül eder) bir yanlışım ve eksiğim oldu ise özür dilemek isterim.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Tipografi, yazı tipi ve büyüklüğü, satır uzunluğu, satır arası ve benzeri unsurların kombinasyonları ile bir forma sokma sanatı ve tekniği değil midir? Grafikerler'in (G) ve org'un (o) harflerinde (?) işaretini kullanmanız, org'un (g) harfinde (e) harfini kullanmanız bana grafikerler.org ile alakası olmadığını ifade etti. Bazı harflerin (?) işareti ile değiştirilmiş olması ilk bakıldığında kafanızda grafikerler.org hakkında kafanızda (????) soru işaretleri mi bırakıyor?

Tepki
0
Yaşar bey, öncelikle grafikerler.org kafamda soru işaretleri bıraksaydı burada olmazdım bundan şüpheniz olmasın. ayrıca, tüm site idareci, çalışan ve üyelerine teşekkür ediyorum. soru işareti kullanmamda bukadar tepki göstermenizede anlam veremedim. soru işareti (?) nin kullanıldığı alanlarda, insanların sorularının cevalanbilecği bir işaret olarak biliyordum. demek ki yanılmışım. ayrıca (e) harfini alt üst ederseniz büyük (G) harfine benzer. cevabımda da yazmıştım tipografi(cik) diye. illaki tipografi kuralları çerçevesinde bir tasarım olacak diye bakmadım. biraz kural dışına çıkmak sanırım farklı olur. ilginiz için teşekkür ederim. iyi çalışmalar.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Sayın unforgiven, öncelikle aramızda olmanız çalışmalarınızla katkıda bulunmanızdan ötürü teşekkür ederiz. Fakat benim çalışmanıza karşı bir tepkim kesinlikle yoktu sadece çalışmanıza bir açıklık getirmek ve merakımı gidermek için sormuştum bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, saygılarımla...

Tepki
0
@Yaşar Karadeniz

asıl ben teşşekür ederim tekrardan. Ne demiş şair? '' kuru bir yaprak isen, sen rüzgara kapıl yeter. o seni gideceğin yere götürür.'' Yaşar bey, grafikerler.org'un rüzgarına kapıldık. gideceğimiz yer neresi? :)

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@unforgiven_aa
Evet haklısınız. Bunu görenlerin direk olarak resim boyutu olduğunu anlaması gerekir. Bu yüzden sordum. Çünkü merak ettim acaba 1024x768 px yazan bir resim neden 4266x3200 px olarak siteye yüklenmiş diye.....
Ayrıca sayın unforgiven;
1024x768 pixel yaklaşık olarak 8.6 x 6.5 cm dir....
36x37 cm yi nerden cıkardınız anlayamadım doğrusu...

Yukarı Alt