Grafikerler tanışma ve kaynaşma alanı :)

Kayıt
6 Ocak 2013
Mesaj
1
Tepki
0
Merhaba ben Makbule Tuğçe :)
Ben Konya'da oturuyorum ama İzmirliyim 21 yaşındayım mesleğimden çok memnunum devamda ettirmek istiyorum yanii :) benden bu kadar iştee


Paylaşmak Güzeldir ;)
 

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
5 Mayıs 2011
Mesaj
419
Tepki
26
Merhabalar bendeniz Günay Yunus. 2002 yılından beri Televizyon, Post Prodüksiyon, Reklamcılık sektörlerinde çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev aldım. Hobi olarak fotoğraf çekimi ve müzisyenlikle uğraşıyorum. Yaklaşık 11 yıldır After Effects ile evliyim. Finalcut ve Premiere adlı nurtopu gibi iki çocuğum var. Hayatımı onlara adadım.
Teşekkürler :)
 

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Kayıt
1 Ocak 2012
Mesaj
962
Tepki
470
Allah bir masada kocatsın inşallah :)
Ama arada sırada sizi başka programlarla flört ederken görüyorum, eşiniz duymasın :)
 

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
5 Mayıs 2011
Mesaj
419
Tepki
26
@Erkal ÇOŞKUN

Amin cümlemize diyelim. Valla diğerleri aile bireyleri, çapkınlık sözkonusu olmaz :))
İnsan sevdiği olguları tanımlarken böyle espritüel bir biçimde tasvir ettiği zaman ne kadar derinlemesine çalıştığının bir kez daha farkına varıyor ve gururu okşanıyor :)
 

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
22 Aralık 2009
Mesaj
444
Tepki
43
Merhabalar

Yaklaşık 10 yıldır gayet sorunlu, stabilitesi aşırı düşük bir şekilde tasarım piyasası içinde bulunuyorum. İLk Ankara sonra Denizli ve memleketim olan İzmir'de devam eden bir meslek hayatım var. İstanbul'a kapağı atamayanlardanım yani:)

Flash animasyon ve çizimle başlayan meslek hayatımda kendimi kötü bir matbaada freehand ile cebelleşirken bulduğumda sonraki günlerin çok daha iyi olacağını düşünüyordum.

Okullu olmamayı derin bir psikolojik sorun haline getirmişken kendine güven sorunu olan ben birbirinden kötü onlarca yerde çalışmayı sürdürdüm. O yüzden kötü işyerlerini ve para vermeyen patronlarını kilometrelerce uzaktan tanıyabilirim.

Bu süreç içerisinde kitaplarla haşır neşir olarak teorik eğitim açığını biraz olsun kapatmaya çalışan ben adobenin renkli dünyası içinde buldum kendimi. Freehandin ölümü ve indesignin yükselişi arasındaki çağda çok şeyler öğrendim. Program öğrenmeyi bir halt sanıp 10 kadarını rahatça kullanır hale geldim. Ama iyi bir yerde çalışıp emeğimin hakkını almayı hep unuttum:)

Arada ilk göz ağrım animasyona kaydım, Grafik işlerinden zaman buldukça çat pat video edit öğrendim. Sonra izmir'e yerleşip 4 sene çalışıcam dergiye girdim. İyi kötü bir düzen sağladım. Ve tamamen 2d animasyon ve motion graphics'e kaydım.

Bir ara ofis açtıysamda yanlış bir karar olduğunu anlamam uzun sürmedi hemen kapattım. Yaklaşık 3 aydır freelance olarak hareketli grafik ağırlıklı hizmet veriyorum. Hem çiziyorum, hem boyuyorum, hem fotoşopluyorum hem de anime ediyorum. After effects artık en sevdiğim benim de:)

İndesign, Freehand, illustrator, photoshop, after effects, premiere, Acrobat pro, Incopy, encore, Muse etkin kullandığım yazılar. iyi kötü de corel, flash kullanabilirim. Cinema 4d'ye 5 senedir girmeye çalışıyorum ama hala giriş seviyesindeyim:)

Sağlıcakla kalın.
 

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
@Günay YUNUS

bilgisayarın terkisindeki programlar diye bir konu açmak gerek sanki (:) herkes kalbinde taşıdığı kaçağını aktarır bu vesile ile.
 
Kayıt
5 Temmuz 2013
Mesaj
1
Tepki
1
Aranıza yeni gelmiş bulunmaktayım, forumunuzdaki derslerle kendimi geliştirmek istiyorum herşey için forum yöneticilerine teşekkür ederim
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
@kelestayfun

Aramıza hoşgeldiniz.. Takıldığınız her noktada uygun konu başlığı altında sorunuzun cevabını bulamazsanız yeni konu açarak bizlerle paylaşabilirsiniz.. Sizlere yardımcı olmaya çalışırız.. Keyifli forumlar...
 
Yukarı Alt