S serdar yılmaz Üye Kayıt 24 Eylül 2008 Mesaj 16 Tepki 0 24 Eylül 2008 #1 sayfaya bir nesne çiziyorum sonra guide kullandığımda guide nesnenin arkasında kalıyor bunu öne getirmenin bir yolu yok mu ???
sayfaya bir nesne çiziyorum sonra guide kullandığımda guide nesnenin arkasında kalıyor bunu öne getirmenin bir yolu yok mu ???
Arzu ULUIRMAK Art Director Kayıt 22 Nisan 2008 Mesaj 993 Tepki 14 24 Eylül 2008 #2 @serdar yılmaz Layer paletinde guide altta kalmıştır onu en üste çıkartırsanız sorunu çözersiniz... Layer palitini Windows menüsünden Layers ı işaretli duruma getirerek çıkartabilirsiniz...
@serdar yılmaz Layer paletinde guide altta kalmıştır onu en üste çıkartırsanız sorunu çözersiniz... Layer palitini Windows menüsünden Layers ı işaretli duruma getirerek çıkartabilirsiniz...
Seda Başer Graphic Designer Kayıt 26 Ağustos 2008 Mesaj 255 Tepki 11 24 Eylül 2008 #4 Tabiki var. Modify+Arrange+Bring to front u seçersen seçili olan iş en üste çıkacaktır. Ya da klavyeden ctrl+alt+up yapman gerekli. kolay gelsin.
Tabiki var. Modify+Arrange+Bring to front u seçersen seçili olan iş en üste çıkacaktır. Ya da klavyeden ctrl+alt+up yapman gerekli. kolay gelsin.
Arzu ULUIRMAK Art Director Kayıt 22 Nisan 2008 Mesaj 993 Tepki 14 24 Eylül 2008 #5 @Seda Başer Yanlış bilgi vermeyiniz... Objeyi değil cetveli üste çıkartmayı sormuş arkadaşımız yukarıda açıkladım...
@Seda Başer Yanlış bilgi vermeyiniz... Objeyi değil cetveli üste çıkartmayı sormuş arkadaşımız yukarıda açıkladım...
Seda Başer Graphic Designer Kayıt 26 Ağustos 2008 Mesaj 255 Tepki 11 24 Eylül 2008 #6 kusura bakmayın yanlış anlamışım