Güneş efekti hakkında

mahmutf

Üye
Tepki
0
Merhabalar aranıza yenı katılmaktan gurur duyuyorum ilerleyen zamanlarda umarım fayda sağlayacağım. Fakat bu siteye giriş yapmamı sağlayan şu soruya cevap aramamdır. Bana yardımcı olursanız sevinirim ve birlikteliğimiz güzel bir şekilde başlamış olur :)

Şu efekti nasıl verebilirim renk aynı bu şekil kızıl olacak, fotoğraf değil, efekt kızıl olacak arkadaşlar. Bilen varsa şimdiden teşekkür ederim

mahmutf

Üye
Tepki
0
Görünüyor olması lazım. Görmemiş olsanız bile anlattıklarımdan biraz tahmin edemediniz mi beyfendi.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Bu tarz efektleri hazır actionlar ile kolaylıkla verebilirsiniz.. bu sitede arama kısmına photoshop actions yazarsaniz benzer efektlerde hazır actionlari gorebilirsiniz...

Tapatalk ile gönderildi...İmla hataları için kusura bakmayın...

mahmutf

Üye
Tepki
0
Keşke daha açıklayıcı bir anlatım olsa.. Teşekkürler netten araştırmaya devam :whistling:

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Daha açıklayıcıdan kasıt action kullanımı ile ilgili bilgi mi istiyorsunuz !!

mahmutf

Üye
Tepki
0
Hanımefendi anlatımlar ingilizce, ne yazık ki pek anlayamadım. Cahilliğime verin.

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Est. benimde anlayamadığım o sitede action aramayı mı anlayamadığınız yoksa action kullanımı ile ilgili video ders yada yazılı ders izlediniz onu mu anlayamadınız.. Ona göre size yardımcı olayım..

mahmutf

Üye
Tepki
0
Efekti buldum fakat kullanımına dair bir bilgiye ulaşamadım. Bir kaç video buldum Youtube'da onları deniyorum teşekkürler yardımınız için,gerçekten size minnettarım...

Yukarı Alt