Hangi Operatörün 3G Paketi Daha İyi ? - Tavsiyeniz Nedir ?

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
Merhaba Arkadaşlar,

Evimde yaklaşık 3 senedir Türk Telekom'un internet ve telefon hizmetini kullanıyorum. Son zamanlarda telefon ücreti epey fazlalaşmaya başladı. Az bile konuşsanız sabit ücretleri, vergileri falan ekleyince hatırı sayılır bir rakama ulaşıyor. Üzerine birde internet için aylık para verince rakam epey büyüyor. Telefon ve internet hizmetini kapattırıp onun yerine 3G paketlerinden birini alarak evde 3G modem vasıtasıyla internet kullanmak istiyorum.

Evdeki sabit duran bilgisayarımda kullanmak üzere hangi operatörün 3G paketini önerirsiniz. Fiyat, bağlantı hızı , çekim kalitesi açısından yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.


Teşekkürler...






 

inreal

Üye
Kayıt
14 Eylül 2010
Mesaj
2
Tepki
0
telekomun ev avantaj tarifesini kullanıyorum ben ayda 19 tlyi geçmiyor ve 100 dakika konuşma var. akşam 7 sabah 7 bedava. telefon faturanızı sabitlemek istiyorsanız tavsiye ederim çünkü evde mobil modem pek kullanışlı değil her zaman aynı şekilde çekme garantisi yok, ev kullanımına tavsiye etmem çünkü limiti aşarsanız faturanız korkunç yükselecektir...
 

Bursalım

Üye
Kayıt
14 Eylül 2010
Mesaj
1
Tepki
0
Evet, 3G modemle kötü tecrübeler yaşadım. Özellikle limiti aştığım için yüzlerce TL fatura ödemek zorunda kaldım... Dikkat etmek lazım..

 

nkirlangic

Üye
Kayıt
14 Eylül 2010
Mesaj
1
Tepki
0
bende 3g modemi tavsiye etmiyorum kullandim ve limiti astim bi suru fazla para odemek zorunda kaldim bide heryerde cekmiyo
 

yakan

Üye
Kayıt
15 Haziran 2009
Mesaj
232
Tepki
0
Birde fiyatları hakkında bilgi verseniz arkadaşlar..

Hangi firma kaç liralık paket sunuyo, hangisi avantajlı ?
 
Yukarı Alt