hayali bir logo çalışması

saharow

Üye
Kayıt
12 Mart 2012
Mesaj
4
Tepki
0
herkese öncelikle kolay gelsin.
forumda yeniyim.sanırım 1 hafta falan oldu. grafik konusunda hobi olarak başladım ve 2 hafta oldu. forumda dolaşırken Detay Emlak Ofisi diye bi çalışma gördüm. bide ben bişeyler yapayım dedim. Eksiklerimi söylerseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler,iyi çalışmalar.
..
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Merhaba,

Fazla detaya inilmiş bir çalışma olmuş, daha sade ve kolay algılanabilir çalışmalar yapmaya çalışınız...

Bu arada, logo nedir, nasıl olmalıdır, nelere dikkat edilmelidir bu konuları araştırınız, sadece program kullanmak demek, logo çalışması yapmanız için yeterli değildir.

Mesela, bir arabayı kullanabilmek için kabiliyet gereklidir ama sadece kabiliyetli olmanız yetmez, aynı zamanda araç kullanırken kuralları iyi bilmek ve onlara riayet etmek de bir o kadar önemlidir...

İyi çalışmalar...
 

saharow

Üye
Kayıt
12 Mart 2012
Mesaj
4
Tepki
0
@danisman

"Detay Emlak Ofisi" için detaya inmek istemiştim zaten. ama söylediğiniz herşey dikkate alınmıştır. Forumda herkes üstadımdır. Cevabınız için teşekkür ederim üstad.
 

Hasan Güner

.com
Bronz Üye
Kayıt
14 Şubat 2009
Mesaj
3.128
Tepki
45
çok detaylı... biraz gözlem yapacak olursan; günümüzde markaların olabildiğince sade hatta yalnız yazıdan ibaret logolar kullanmaya başladığını görebilirsin
 

saharow

Üye
Kayıt
12 Mart 2012
Mesaj
4
Tepki
0
@Hasan Güner
eyvallah üstadım. dediğim gibi yeni başladım. çok fazla örnek çalışma inceliyorum.dediğiniz gibi genelde sadece yazı ile logolar yapılmakta. ama bi yandanda birbirinin aynısı çok fazla logo görüyorum(sadece yazıdan oluştuğu için). hatta renk ve fontları bile aynı.bundan bilerek sıyrılmak istiyorum. bu iş benim için bir hobi ve hobi keyif aldığınız sürece yapılır birşey.para ikinci belki üçüncü sırada geliyor . tabiki bu uyarılarınızı dikkate almayacağım anlamına gelmiyor. doğru yola ulaşmam için bütün yorumlarınız şuanda çok değerli benim için. sonraki adımımda bir grafikerin yanında çalışmak istiyorum(ücretsiz olarak). sanırım doğru yola böyle girerim diye umut ediyorum.yorumlarınız için teşekkür ederim.
 

merenge

Üye
Kayıt
3 Nisan 2012
Mesaj
16
Tepki
0
@saharow
Diğer arkadaşlara katılıyorum. İnşaat sektöründe olduğum için dikkatimi çekti. evin içindeki detaylar olmasaydı sanırım daha fazla beğenirdim. Grafik benim için de bir hobi. Hep kendim için birşeyler çizdim ve genelde kimseyle paylaşmadım. Ama bu konuda emin ol tecrübe konuşuyor ki "hobi olarak gördüğün işten para kazanabiliyorsan hayattan senin kadar zevk alan olmaz." (tabiki bu benim görüşüm. 32 sene bana bunu öğretti.)
 
Yukarı Alt