Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl Yaşarsınız???

  • Hayatımdaki bazı kişileri silerim veya engellerim...!

    Katılım: 18 24,0%
  • Meşgule alır, kafa dinlerim...!

    Katılım: 12 16,0%
  • Çevrimdışı takılırım...!

    Katılım: 13 17,3%
  • Hayatıma sürekli yeni kişiler eklerim...!

    Katılım: 4 5,3%
  • Duygularımı belirtirken özel ifadeler kullanırım...!

    Katılım: 4 5,3%
  • MSN Spaces oluşturup orada yaşarım...!

    Katılım: 2 2,7%
  • Hayatımı yenileyip yeni şeyler keşfederim...!

    Katılım: 11 14,7%
  • Kendime titreşim yollarım...!

    Katılım: 4 5,3%
  • Oturumu kapatırım...!

    Katılım: 5 6,7%
  • Diğer...

    Katılım: 2 2,7%

  • Toplam katılım
    75

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Şahsen benim de öyle, insanlar bu MSN'ye bağlanınca vazgçemiyor, bi kere şu düşünceler sarıyor insnaın aklını...!
-acaba arkadaşım msn'de mi?
- arkadaşım engelledi mi acaba?
-arkadaşlarımla chat yapayım... vs...

İnsanların hayatı benimde dahil "bilgisayara bağlanmış" bir durumda...Sonumuz hayır ola...:)
 

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
Ben bilgisayar başında 18 yıldır oturuyorum. Öğrendiklerimi sanırım msn ile tanışmadan evvel öğrendim. Çünkü boş kaldıkça kendimi geliştirmek için uğraşıyordum. Ama şimdi boş vakitte muhabbet ile geçiyor. Bilgisayar kendimden örnek vereyim çok şeyi elimden aldı. Spor yapıyordum bıraktım. Arkadaş çevrem azalmaya başladı, Sanal ortamda çoğalmaya. Sonuç; gözleri artık pek net görmeyen dediğiniz gibi yaşamı bilgisayar olmuş bir insan ortaya çıktı. Olayı o kadar abarttık ki artık 2 laptop ve 2 masa üstü bilgisayar (aman biri bozulur ortada kalırız:) ) hayatımızı ele geçirmiş bir şekilde hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. Hatta bu olay cep telefonları ilede abartı oldu artık. Birde bu olayın maddi yönü var oraya değinmiyorum artık. Bana göre ihtiyaca göre kullanmalıyız arkadaşlar fazlası zarar.

Unutmuşum Saat gece 2.00 ve hala başındayız :)
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Aynen, şu bilgisayar herşeyimi kısıtladı... Ne zaman başına otursam, kalkamıorum... birde 1-2 satte oturmuyorum yani:) ee gözlerde 0,25'den 2,30 oldu az mı:D bunlarda bilgisayarın bana verdiği birkaç zarar ve bilgisayarı abimle ortak kullandığım için annemlere diyorum, bi laptop daha...:)

Aslında msn güzel bişey, arkadaşlarınla,sevdiklerinle hep yanyanasın...! ama "herşeyin fazlası zarar" cümlesini boşa söylememişler:)
 

adobegirl

Üye
Kayıt
12 Şubat 2008
Mesaj
92
Tepki
2
@xblack

sana katılıyorum xblack msn bilgisayar olayı insanların bütün aktivitelerini sona erdirdi. eskiden bir araya gelirdi arkadaşlar şimdi ise herşey bilgisayar ortamına taşındı:)
 

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
@sebograph

Sayın sebograph kapalı ortamda sigara içtiğiniz yetmemiş gibi kafanıza takdığınız şapka ile kuralları ikikez ihlal ediyorsunuz. Sigara sağlığa zararlıdır :) Bu gidişle size bilgisayar zarar vermiyecek :)
 

sebograph

Üye
Kayıt
19 Mayıs 2008
Mesaj
198
Tepki
9
diinime küfrden müslüman olsa bari xblack siz benden daha çok sigara içiyosunuz buda yetmezmiş gibi gelen arkadaşlarınızada ikram ederek hem kendi ekonominize zarar verip hemde çevrenizdeki kişilerin pembe ciğerlerini griye çeviriyosunuz yapmayın böle lütfen :D:D:D:D:D:D
 

kacakkiz

Üye
Kayıt
8 Mayıs 2008
Mesaj
50
Tepki
0
öncelikle hayatıdan bazı kişileri siler ve engellerim.. sonra hep çevrim içi durumda olurum meşgul olsamda.. dışarda olsamda. :) bu aralar yoğun olsamda :S
ama duygularımı ifade edebileceğim özel ifadeleride sürekli kullarım tabiki.. çünkü hiç bir zaman duygularımı saklayamadım.. sinirlensemde sevinsemde.. sanırım içimdeki çocukluğu bi türlü atamadım..
tabi hayatıma sürekli yeni kişilerde eklerim.. bak buarası çok öenmli işte..^^ bazen 5 yaşıdaki bi çocuktan bile bi çok şey öğrenebiliyor insan...^^ ___tabi bence___ anlayana.....
 
Yukarı Alt