Hgh yepyeni bir oluşum, peki nedir bu hgh?

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Tepki
92
HGH YEPYENİ BİR OLUŞUM, PEKİ NEDİR BU HGH?

Yep yeni bir oluşumdan, taptaze bir Merhaba;

eşsiz bir tasarım olan dünyamızda hergeçen gün gelişmekte, Kişi ve yaşam sahalarına göre zevk-uyumluluk-görsel gelişim olarak farklılık göstermekte olan GRAFİK TASARIM olgusuna, yardımlaşmayı ve dostluğu ilke edinerek 2007 yılında grafikerler.org çatısı altında bizlerde dahil olduk.
Amacımız paylaşarak, anlatarak, dinleyerek, çözümler bularak GRAFİK TASARIM olgusunun birer parçası, yapı taşları olan GRAFİKER arkadaşlarımıza yardımcı olmaktır.
Sitemizde her geçen gün artan bir talep olan:
- benim tasarım bilgim yok ama ihtiyacım olan bir çalışma var yardımcı olur musunuz?
sorularına grafikerler.org ekibi olarak çözüm getirmek amacı ile HGH yi kurduk... Gelin neymiş bu HGH tanıyalım ...

HGH Nedir ?
Açılımı Hesaplı Grafik Hizmetleri olan HGH nin kuruluş amacı kısaca kaliteli ve referasnlı bir ekip ile tasarım ihtiyaçlarınıza
uygun görülebilecek fiyatlarla cevap verip, pozitif hizmet sunmaktır.
Herhangi bir ihtiyacınız dahilinde tek yapmanız gereken bir hgh online ajans yetikilisine başvurarak gerekli bilgiyi (tasarım bilgisi-Fiyat alma vb.) almaktır. HGH 7/24 tasarım faaliyetleri ve deneyimli ekibi ile hizmetinizdedir.

http://hgh.grafikerler.org
https://www.grafikerler.org/hgh/

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
456
yepyeni Online Ajansımız HGH hayırlı olsun Ömer Bey :)
başarılı ve verimli işler çıkarmanız dileğiyle...

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Ömer bey böyle bir projeye emeği geçen tüm arkadaşları, grafikerler.org ailesi huzurunda kutluyor, başarılarınızın devamını diliyor, hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan diliyorum...

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Ciddi bir kadro ile olşumuna devam ettiğimiz HGH, benim kanaatimce büyük başarılara imza atacak.

Bu oluşumun sadece maddi değil, gelecek için manevi kazançlarda sağlayacak planları vardır. GMB için en büyük destek HGH tarafından verilecektir.

Hepimiz için hayırlı olsun. Allah utandırmasın.

Saygılarımla.

Tepki
7
Bu yeni oluşumun Herkese hayırlı olmasını diler..Bu iş için gecesini gündüzünü veren tüm grafikler ekibine teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum...

Yukarı Alt