Hümeyra Can Logo

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
Merhabalar arkadaşlar, uzun süre oldu kendi adıma. Ziyadesi ile yorucu olmakla birlikte kendi adıma alışılagelmişin dışında koşturmaca ile dolu ve karar aşamasıyla geçen bir zaman aralığı oldu. Özellikle gece yapılan seyahatlerin yoruculuğunu hiç bir şartta anlatamam. Klasik olsa da şunu söyleyebilirim "Anlatılmaz, yaşanır..." Şükür ki nefes alıp vermekte devam ederken, bir yandan yol alırken dönüştüğümüz hallerimiz oldu. En önemlisi kendime ait bir logom oldu. Onu sevdim, sahiplendim ve her hali ile kabul ettim.

Markalaşmamda beni temsil edecek olan ve tasarımlarımda imza olarak yer bulacak logomun kurgusu aşağıdaki gibidir.

Uçmak kadar sıra dışı bir eylem yoktu ve siyah kadar sıcak ikinci bir renk...

Zamanı fersah fersah geçen kanatlar eşliğinde aşarken, içinde bulunduğu karanlığın aslında gece olduğunu, siyahın da gecede “bir dünya” olduğunu keşfetti Hümeyra. Ve gördü; hiçbir renk beyaza bulandıkça siyah kadar kendisi kalamıyordu. Ve anladı; uçmak kadar sıra dışı bir eylem yoktu ve siyah kadar sıcak ikinci bir renk yoktu.

Ve uykusuz gecelerinde öğrendi Hümeyra; tasarım, gecenin en siyah anında hayata tutkuyla kanat çırpmaktı. Kelime mimarlığında bulduğu hazzı tasarımla başkalaştırırken, büyüdü, büyüdü ve büyüdü, ta ki çocuk yaşına erişinceye değin. Ve bildi; Hümeyra “tasarımda bir dünya”’ydı; bu gün, yarın ve sonsuza dek.

Ve Logom;


Hümeyra Can

Yeniden aranızda olmak çok güzel :)
Saygı ve Sevgilerimle​
 
Kayıt
8 Temmuz 2013
Mesaj
38
Tepki
2
Tasarımın sadeliğini çok sevdim. Okadar güzel anlatmışsınızki ilk defa siyah rengi gördüğümde içim bukadar ısındı ve logo beynimin en derin köşelerine kadar yer etti. Artık bu kanatları nerede görsem aklıma direk isminiz ve grafikerler.org gelicektir. Çalışma hayatınızda başarılar diliyorum. Kolay gelsin. :)
 

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
@busehrincocugu

Teşekkür ederim buşehrinçocuğu :) sizinde gerçek isminizle platformumuzda yer ederek daimi birlikteliklerimizin olması dileğiyle.

@Kemal Aksekioğlu

Hoşbulduk Kemal Aksekioğlu :) ve teşekkür ederim :)
 

FurkanSmg

Üye
Kayıt
8 Temmuz 2013
Mesaj
60
Tepki
3
Tebrikler gerçekten taktire şayan yazı ve tasarım. Elinize, emeğinize sağlık. Uzun bir aradan sonra sizi forumda görmek güzel.
 
Kayıt
8 Temmuz 2013
Mesaj
38
Tepki
2
Gerçek ismim Furkan ve sitede o kadar Furkan var ki her yerde olduğu gibi burada da lakabımla anılacağımı sanıyorum :)
 

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
@Hüseyin ALPALTUN

Teşekkür ederim değerlendirmeniz için Hüseyin Alpaltun.
 
Yukarı Alt