ik logom nasıl olmuş yorum istiyorumm

Kayıt
19 Ekim 2007
Mesaj
3
Tepki
0
ilk logo çalışman ileride daha iyilerini de yapabileceğinin işareti olmuş.
Ama logo tasarımı yaparken logonun kullanılacağı yerin önemi çok fazladır.
Müşterilerinde beklentileri dikkate alınrak tasarlanmalı.
Bence İ harfi çok sert olmuş daha kıvrak bir İ hafri yaparak ve biraz eğimle yumuşaklık verseydin bir bütün olabilirdi.
Logoda herşeyin uyumu önemlidir.
Zemin rengini gri gölgesi renk yerine farklı bir renk verebilirdin.
 

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
Görsel olarak güzel gözüküyor. Ama logo çizerken unutulmayacak bir kural gray scale görüntüsüdür. Neticede bu logo yeri geldiği zaman tekrenk basılarakta kullanılacaktır. Teşekkür ederim.
 

ahmetongul

Üye
Kayıt
2 Haziran 2008
Mesaj
11
Tepki
0
geneline perspektif vermen güzel ancak gereksiz bevel efecti vermişsin birde unutma logo tasarımında en kullanışlı stil vektöreldir ben bu logonun büyütülmesi ile ilgili sorun yaşayacağını düşünüyorum bunlarıda göz önünde bulundurman gerekli logo tasarımı yaparken ilk önce vektörel olarak hazırla daha sonra çeşitli efectler vererek denemeler yap ama ilk vektörel halini bozmadan. (ilk çalışman olmasına rağmen güzel bir logo başarılar diliyorum.)
 

lonsiqir

Üye
Kayıt
17 Haziran 2008
Mesaj
18
Tepki
0
gayet başarılı arladaşım.web adresinin arka plan rengini çıkartıp,yazının opacity sini de birasck kısarsan emin ol sı,onuç süper olur.gayet iyi
 

equnix

Üye
Kayıt
1 Eylül 2008
Mesaj
3
Tepki
0
ilk olarak emeğine sağlık.
bende bir çok logo çalışması yaptım. herkesin dediği gibi İR yazıp ideal tabela yazmışsın. en dikkat çeken kısımı bu tabiki.renkler uyumlu ama daha farklı daha dikkat çeken renklerde kullanabilirsin. tabi kendince mi çalıştın yoksa bir istek üzerine mi bilmiyorum. o yüzden fazla yorum yapmam doğru olmaz. tabiki ilk çalışmandan dolayı tebrik ediyorum. bunu yaptığına göre daha iyisini de yapabilirsin.
 
Yukarı Alt