İkinci kartvizit çalışmam

tarhana78

Üye
Tepki
0
İkinci kartvizit çalışmam yorumlarınızı bekliyorum:

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
99
Kartı kalabalık gösteren zeminleri pek tercih etmiyorum. Beğenmiyorumda.. Sağ kenarındaki siyah geçiş gereksiz olmuş. Siyah yazıyla yazmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. En azından beyaz yazılıp siyah kontür verilse daha iyi olur düşüncesindeyim. Zamanla iyi olacak. Elinize sağlık.

tarhana78

Üye
Tepki
0
Yaşasın zeynep hanım denim gibi bir amatörün çalışmalırna elinize sağlık dedi=). Teşekkkrüler zeynep sanım. Altın değerindeki yorumlarınızı hafızama kazıdım=)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192
Bende Zeynep hanım'a tasarımla alakalı konularda katılıyorum ..

Arka planı düz renk kullan geçiş vererek dene.. Sağ kenardaki geçişi diğer tasarımında da kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam haydi gel ondan vazgeçelim arka planda kullandığın akışlar var ya onlardan koyalım sağ kenara dağıtalım.. Yukarıdaki WEEB TASARIM fontuna uyguladığın geçişi de kaldıralım..

Sen bir dene bende sana anlattıklarıma benzer bir örnek yapıp paylaşacağım burada ;) ilham olsun diye..

Ayrıca tavsiyem forumumuzdaki kartvizit örneklerine de bir bak istersen ilham olsunlar ;)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
192

zamanım yoktu çok, fakat söz verdim diye bir deneme çalışması yaptım sana .. Tercihini sadelikten yana kullanmanı tavsiye ediyorum

Yukarı Alt