ilk çalıştığım kartvizit

Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
düşünce güzel fakat her şey çok büyük ve iç içe biraz daha ufaltırsanız görselleri
daha güzel durur

bide sitemizde telefon ve adres göstermeyiniz onları boş bırakın 0532 xxx xx xx gibi
yada sallayın numara :)

iki renk derken sakaryaspor renkleri anladığım kadarıyla yeşil / siyah
 
Kayıt
10 Ekim 2008
Mesaj
1.085
Tepki
62
Çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Zeynep Hanım, Kartvizitin üzerinde biraz daha çalışmanız gerekiyor. Adresi ve telefonu altta tek satırda yazsanız. İsimleri ortalasanız ve yandaki kahve figürünü daha farklı bir figür kullanarak sağdan yarısı kartın içinde olcak şekilde koyarsanız. Cafe 54 rengini ve zeminin rengini farklı yaparsanız daha güzel olur diye düşünmekteyim.

Çalışmalarınızda Başarılarınızın Devamını Dilerim...
 

Seda Başer

Graphic Designer
Kayıt
26 Ağustos 2008
Mesaj
255
Tepki
11
Zeynep Hanım,
Renkler biraz uyumsuz olmuş. Çizimlerin üstüne gelen yazılar da biraz okunma zorluğu gözüküyor. Kahve çizimini sola çekseniz oradaki gitar çizimini de kaldırırsanız daha iyi duracak sanırım. Kolay gelsin.
 
Kayıt
26 Eylül 2008
Mesaj
49
Tepki
0
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.bu işe yeni başladım matbaada çalışıyorum. bu yaptığım ilk kartvizit. Aslen güzel sanatlar mezunuyum.
 

Seda Başer

Graphic Designer
Kayıt
26 Ağustos 2008
Mesaj
255
Tepki
11
Zeynep Hanım, bu eskisinden daha iyi olmuş. Ama neden bu renk tonlarını kullanıyorsunuz? Çok soluk ve iç karartıcı durmuyor mu kartvizitte? Mesela lacivert denediniz mi? 100C-100M-30K baskıda çok güzel durur. Ben çok severim özellikle kartvizitte. Bir de kahve çizimini beyaz yaparsanız oturacaktır. Ama tabi fantaziyemi basılacak, bristole mi... vb. o da önemli...
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
zeynep hanım bu eskisine göre daha iyi olmuş kahveyi yarıdan bölüpte köşe sıfır denerseniz dahada güzel durabilir ve yeşil siyah yapmayacaksanız daha farklı renkler kullanbilirsiniz
 
Yukarı Alt