İlk free çaLışmam

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
Arkadaşlar ilk defa iş dışında can sıkıntısı sırasında böle bi çaLışma yaptım çok eksikleri war farkındayım hatta ilk okul 1'e yeni başlamış birisinin resmi gibi ama 50.000 font oLunca PC'de corel kasıldı kaLdı bende oLabilecek en iyi şekilde yapıp huzurlarınıza çıkarttım... Bakın bakalım nasıL oLmuş






Noth: Burdaki lineturk benm şahsi sitem reklam olarak algılanacaksa silersiniz..
Tufan Color'da bi arkadaşımın dükkanı...
 
U

User

Misafir
herseyden önce foruma hoş geldin arkadasım.. çalışmanın ne oldugunu anlamadım. logomu tabelamı? bir acıklama yaparsan iyi olur. sonra yorum yapalım. ve en kötü tasarımcı 1000 tane hırsızdan iyidir..
 

Ndesign

Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.361
Tepki
51
çok güzel açıklamış mehmet abim benim fakat ilginç ve hoş bir çalışma olmuş 2 si birarada :)
 

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
Hocam aslında ben orda LineTurk men karakterini yapmaya başlamıştım fakat daha sonra caddeden bir görünüm oLarak devam etmek istedim ama corel kasılana kadar yani free bi çalışma özellikle şu diye bir şey yok... LineTurk yazısını logo olarak kullanıcaktım ama sonradan ***ağa çevrildi :)
 
U

User

Misafir
tabela fena olmamış ama logo begenmedim sahsen. biraz daha sade olabilirdi birde gözler ve ayaklar yakısmamış yazıya eline saglık..
 

BiGG_BoSS

Üye
Kayıt
1 Ekim 2007
Mesaj
223
Tepki
0
@MehmetBozaslan


Yorumun için gerçekten teşekkür ederim hocam ama " L " harfine yapmıcaktım ayakları hepsine tek tek yapıcaktım ama corel izin wermedi Hayal gücüm çok geniştir ama programın dahilinde... Program kasılasıya kadar efekt werip çizim yapabilirim hiç sıkılmam ama kasılıncada bırakmak zorunda kalırım..
 
Yukarı Alt