ilk kartvizit çalışmam babam için

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Öncelikle yazı karakteri seçiminizi hiç beğenmedim. Kartvizitlerde daha düz ve daha okunaklı yazı karakterleri kullanmalısınız. Ayrıca puntolarınız çok büyük geldi bana. Yazılarınızda çerçeveye çok yakın olmuş. Buda kesimde problem çıkarır.

Size bazı ölçüler ve fikirler vereyim. Sizde onun üzerinden çalışmanızı düzenleyin.

Kartvizit ölçünüzü 8,5x5 cm olarak ayarlayın. standart kartvizit ölçüsü diyebiliriz. Bu ölçüye 7,8x4,3 cm bir çerçeve daha açın. Yazılarınızı ikinci çerçeve ölçüsünü geçmeyecek şekilde konumlandırın ve dizgide göze hoş gelecek şekilde yerleştirmeye özen gözsterin. Zemini dış çerçeveye göre ayarlamanız gerekmektedir. Çünkü sizin kartvizit ölçünüz o'dur. İsim puntosunun 12 yi geçmemesine özen gösterin ve adres telefon puntolarınızında 8 puntoyu geçmemesine dikkat edin. 7 Tercihimdir. Fakat dikkat çekici olsun istiyorsanız 8 yapabilirsiniz. Diğer yazıları 9-10 arası yazabilirisiz. Firma isminide çok fazla büyütmemenizde fazla var. Okunaklı olması yeterli.

Saygılar.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Cavit Bey motive edici yorumlar sanırım arkadaşımızın daha iyilerini yapması için en uygun seçenek ne dersiniz : )

Erdem Bey daha sık araştırır ve çalışmalarınıza vaktinizden biraz daha zaman feda ederseniz bence daha güzellrini yapacaksınız.

Başarılar Dilerim...
 

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Haziran 2008
Mesaj
1.140
Tepki
456
@cavit nogay

ilk yaptığınız kartvizit çalışmalarınızı görmek isterdim doğrusu... heriş emek ister cavit bey hepimiz böyle yerlerden başladık güç bela ayak uydurduk yoksa siz ilk çalışmanızda harikalar mı yarattınız hııı?
 
Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
184
Tepki
3
İlk çalışmalar böyle olur genelde, ama genede çok şey ifade eder ve değerlidir.Herkesin böyle bir ilki vardır ve neredeyse onu çerçeveliyesi gelir insanın... :eek:
 
Yukarı Alt