İlk Logolarım

MtcN

Üye
Kayıt
1 Eylül 2011
Mesaj
6
Tepki
0

---

---


Uzun zamandır siteyi takip ediyordum. Aranıza katılmaya karar verdim tasarım işinde yeniyim.Photoshop dan başka birşey kullanmıyorum ilerleyen zamanlarde diğerlerinide kullanacağım yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. :)


Konuyu okuyan üyelerin yorumlarını bekliyorum yorumlarınız olumlu yada olumsuz benim için çok önemli.
 

SNSİZ

Üye
Kayıt
26 Aralık 2010
Mesaj
175
Tepki
1
Benim çok tecrübem yok ama bildiğim birşey varsa oda logonun her renge uygulanabilir olması,efekt çok gerekmedikçe kullanmama ve tek renk olması yani renk geçişlerinin olmaması gibi belki bu söylediklerim kullanılıyordur ama ortaya çok sağlıklı işler çıkmaz kanatimce
.Erkan-Nehir adlı üyenin bir başka üyeye yaptığı yorum size yardımcı olucana inanıyorum çalışmalarınızda başarılar...

"Merhaba,
Öncelikle emek vermişsin ve emeğine sağlık. Fakat her yeni başlayan tasarımcı adayı gibi aynı hataya düşerek, ne kadar efekt varsa kullanayım demişsin. Öncelikle bu çalışma bir LOGO kategorisine girmiyor. Belki amblem olarak sadece bu formatta kullanılabilir. Fakat bir logo her ortamda ve formatta kullanılabilmeli logo olabilmesi için. Dişi, erkek, tek renk, gri ton vs... Ve en önemlisi vektör tabanlı olmalı. Örneğin bu çalışmayı siyah beyaz hale getirince ortaya ne çıkar düşünemiyorum. Kullanılan emboss, gölgeler, tonlamalar vs hem yersiz hem de boğucu bir havaya sokmuş çalışmayı.
Logo da elbette yerine göre efekt kullanılır fakat bu durum en son aşamadır. Logonun ham hali siyah beyaz ve vektör tabanlı olmalıdır mutlaka.
Kolay gelsin."
 
Kayıt
16 Haziran 2010
Mesaj
46
Tepki
1
ilk logolar için gayet başarılı zamanla daha iyisini yapabileceğinin sinyallerini vermişsin tebrikler
 
Yukarı Alt