ilk logoma yorum yaparmısınız

sezart

Üye
Kayıt
4 Nisan 2012
Mesaj
15
Tepki
0
arkadaşlar kendi bölümüme logo yaptım hocalarım begendi birde sizin fikrinizi alabilirmiyim hertürlü olumlu yada olumsuz yorumları bekliorum

 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Merhaba,
Yaptığın çalışma içerisinde çok fazla obje var, bu nedenle logo demek biraz zor açıkçası. Burada ilk yapman gereken çalışmayı sadeleştirmek. Sonrasında farkındaysan bir dağınıklık söz konusu, bunu da bir şekilde ortadan kaldırmalısın. Geriye kalan nedir dersen, biraz eğitim, biraz tecrübe, biraz da çalışmaktır. İleride çok daha güzel işler çıkaracağından hiç şüphem yok, kolay gelsin.

Tasarımın bol olsun...
 

sezart

Üye
Kayıt
4 Nisan 2012
Mesaj
15
Tepki
0
Arkadaşlar arasında ve sınıfta bu gibi grafik tasarımlarını bana yaptırırlar grafiğe büyük bir ilgim var inşallah daha güzel şeyler cıkacak ortaya teşekkür edrim. Birde logo değilde okulların amblemleri genelde yuvarlak olur o yüzden bölüm şefimizin de isteğine bağlı olarak bu şekilde yaptım sizce nasıl olmalıydı. öneri sunarmısınız
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Logolar, amblemler illaki yuvarlak olacak diye bir kural yok, hatta yaptığınız çalışmada gemi objesinin yuvarlak dışına taşması fikrini ben çok beğendim.. Logoların akılda kalmasını sağlamak için mümkün olduğu kadar az obje ile çok şeyi anlatmayı hedeflemek lazım..

Örneğin yukarıdaki çalışmada ; geminin arkasındaki mavi bulut, geminin üzerindeki vinç, alt kısımda iki tane yıldız, bu yıldızlar mutlaka olacaksa yıldızların üzerindeki beşgen çizgiler olmazsa acaba nasıl olur ? bir denemek lazım.. :)


İlerde daha güzel şeylere imza atacağına eminim.. Başarılar..
 

onureroguz

Üye
Kayıt
30 Kasım 2010
Mesaj
114
Tepki
7
Düzce Üniversitesi logosuna benzerlik var. Ama güzel olmuş tebrikler..
 

sezart

Üye
Kayıt
4 Nisan 2012
Mesaj
15
Tepki
0
düzce üniversitesinin logosuna nasıl benzettinizki tamamen kendi fikrim di bu



yorumlarınız için teşekkür ederim bu arada.


önerilerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim.
 
Yukarı Alt