ilk tasarımlarımdan (eksiklerimi söleyin lütfen)

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Olur olurr sen hele bir yap :D
 

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Kayıt
12 Mart 2010
Mesaj
1.452
Tepki
44
Tasarladığını önce kendin beğenmen lazım sonra başkalarına beğendirmen gerekiyor ;) forumdaki örneklere bak abim ;)
 

Ali DANIŞAN

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
3 Temmuz 2012
Mesaj
429
Tepki
312
abiler 2. yaptıgımın renkleriyle oynadım bakalım renkleri begencekmisiniz.
 

Ali DANIŞAN

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
3 Temmuz 2012
Mesaj
429
Tepki
312
bence de abi koyu yeşil fontlarla oynasammı ki abi böyle bir şablona nasıl bir font giderki şekilli olmaz diye düşündüm, düz yaptım ama yazı fontuylada oynasammıki? bu arada abi saolsun valla çok yardımcı oluyosunuz. teşekkürler tekrar :D
 

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
28 Mayıs 2010
Mesaj
1.031
Tepki
99
İlk çalışma için konuşuyorum. Tamamen facia gibi bir çalışma. Öncelikle söyleyeceklerime sakın kızmayın. Eleştiri insana neyi nasıl yapmasını öğretir ve her biri tecrübedir. Öncelikle; resimlerin etrafındaki çerçeve, ok işareti tamamen gereksiz ve çok abartılı. Daha kenarları yumuşatılmış az ovallik verilmiş bir kare içine yerleştirilebilirdi. Ok işareti olmadan.
İkinci olarak kuşlar yazı fontu berbat :/ çok aradınız mı diye sormak istiyorum bu fontu. acilen değişmeli. Yazılara gelince renkleri olmamış. Okumakta zorluk çektim. Tek renk olursa daha iyi olur. Zemin ise oda hiç olmamış malesef. Zaten solda resimler var zeminde de olması gereksiz. Bu tür işlerde geçiş en mantıklısı diye düşünüyorum. Daha canlı renklerler. Turuncu ve sarı ile yapılan bir geçişli zemin üzerine resimler dediğim gibi yapılırsa çok hoş durabilir.

Diğer çalışmayı çok incelemedim o yüzden sadece biri için konuşuyorum. Umarım azda olsa faydam olur. Ve bir işe başlamadan önce bol bol araştırma yapıp, neyi nasıl kullanırım diye bakmalısınız. Emin olun size çok yardımcı olur bu şekilde yapmanız.

Elinize sağlık, zamanla daha iyi olacağından eminim...
 

Ali DANIŞAN

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
3 Temmuz 2012
Mesaj
429
Tepki
312
saolun bende zaten eleştiri istiyorum inanın kursdaki hocam herkeze iyi olmuş diyo :D bunları duymak istemiyorum çünkü kendimin hoşuma gitmiyor, sizin değerli yorumlarınızı almak yanlışlarımı öğrenmek için paylaşıyorum tekrar yorumlar için hepinize teşekkür ederim. Şimdeden bir kaç bişey daha öğrendim :D teşekkürler.
 
Yukarı Alt