İlk Web Tasarımım - Yorumlarınız

Kayıt
21 Haziran 2008
Mesaj
70
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar...

Ben ilk defa olarak yaptığım bir PhotoShop tasarımını Html-Css kodları ile tam bir web tasarımına çevirdim. Buranın web kodlaması alanı olmadığını biliyorum. Bunda kaynaklı var olan bir kaç kodlama sorunumdan burada bahs etmeyeceğim! Ama sizden tasarımın nasıl olduğunu söylemenizi istiyorum, özelliklede farklı browserlarda, farklı çözünürlüklerde ne sonuç vereceğini bilmek çok işime yaradı doğrusu. Bunun için eğer kendi ekranında anormal bir şey ile karşılaşan olursa rica edeceğim onun bir ekran görüntüsünü upload ettin..

İşte tasarımın adresi:
http://free.7host05.com/drejmustafa/paristan-son/index.html
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@Mustafa Turan

gelişime açık ilk için fena sayılmaz,
ileride daha da iyilerini tasarlayabilirsiniz.
 

ceyhan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
25 Nisan 2012
Mesaj
2
Tepki
0
sonuçta ilk olduğu için ben çok başarılı buldum.
Ben de infolange ingilizce kursuna gidiyorum eğlenceli iyi bir kurs işlerini cidden iyi yapıyorlar, bi arkadaşım için de ingilizcem iyi olduğu için yeni bi dil sitesi için tasarım yapacağım böyle yeni şeylere bakıyorum, hem güzel görünce benim de yapma isteğim artıyor, umarım zamanla daha iyilerini de yaparsınız :)
 
Kayıt
21 Haziran 2008
Mesaj
70
Tepki
0
@Murat VARDAR

Elimden geleni yapacağım, bakalım ...

@ceyhan

eleştirin için teşekkürler, ikincisinde dah iyisi olacak umarım. Sanda başarı diliyorum.
 

track3r

Üye
Kayıt
6 Mayıs 2010
Mesaj
10
Tepki
0
Mustafa sen herşeyi biliyorsun. Tek eksiğin hayal etmiyorsun sadece yapıyorsun. Hımm Ups Nasıl Yapsam acaba ?
Baba buldum ya! 960px bir div id=siteortala 120px bir header content 60 yada 80px footer içinde. standart zaten bu olsun evet. Hımm sonra işte header div logo_sag Ups güzelll Logo ve sektörü yansıtan kurumsal renkler body ve site geneli için. Logonun altına 960px bir menü..Olsun ya menü butonları az gelip boşluk kalırsa bir arama kutusu koyarım sol tarafına. altına 960px slider. altına yanyana 3 div bizden_haberler, Hakkımızda, 3. div yatak 2 ye bölerim üstteki kutu email bülten abone, alttaki kutu mesela socialpage olsun. oh oldu. altına 960px genişliğinde 50 yada 60 px yüksekliğinde bir slider ve içine markalarımız. mesela marka logoları gri hover oldugunda logonun orjinal rengi. güzel. böyle düşün yap gerisi geliyor.
 

Rota_Media

Üye
Kayıt
14 Eylül 2012
Mesaj
8
Tepki
0
Gün Geçtikçe Başarılarınızın Arttığını Göreceksiniz

İlk İçin Tabiki Fena Sayılmaz Başarılar
 
Yukarı Alt