İlk yaptığım portreler, Brusla çizip yaptıklarım.

kriptonik

Üye
Tepki
1
kolyeli kızın olduğu ve küpeli kızın olduğu eserler çok güzel olmuşlar.. ellerinize sağlık Günel Hanım.. aslında bunları mouse ile yapıyorsunuz sanırım, eğer grafik tablet kullansanız daha etkili sonuçlar alabilirsiniz bence.. bende düşünüyorum ama henüz alamadım.. A6 boyutlarında tablet alabilirim ama biraz daha sabredip A5 yada A4 boyutlarında alayım diyorum..

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Tabletim var ama, alışamadım, sanırım kalemin basınç ayarını beceremiyorum. Ayda bir tableti çıkarıp bakıyorum, olmuyo gene kaldırıyorum.

kriptonik

Üye
Tepki
1
bende gitar aldım geçenlerde çalmayı da bilmiyorum şimdi öyle uzaktan izliyorum ona benzemiş sizin tablete yaklaşımınız da..:) Ama bence el alışkanlığı kazanırsanız ortaya şaheserler çıkacaktır belki başta olmayabilir ama bi süre sonra eserlerinizin çok farklı şekilde görüneceğinden eminim.. çünkü kalem ile çizeceksiniz en nihayetinde..

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Tablete alışamamın bir nedeni de ekrana bakıp çizmem, ben tablete bakıp çiziyorum:))) Kağıt gibi değilki, çizdiğimi tablette görmek istiyorum sanki:)))

kriptonik

Üye
Tepki
1
evet anlıyorum söylediğiniz durumu, ama bildiğim kadarıyla grafik tabletlerinde üserinde çizdiğiniz şeyi gösteren modelleri var ama biraz pahalılar zannedersem.. bunun yerine dijital ajanda dediğimiz bir şey daha var bunlara kağıt takıyorsunuz üzerine panel kağıdın üstüne yazdıklarınızı ekrana yada hafızasına aktarıyor yani bu yazı yerine çizimde olabilir ama bunlarda kağıt kullandığınızda paneldeki etkiyi alabilirmiyiz yahut direkt panel üstüne de yazılabiliyor mu bunları bilmiyorum..:)

Rebel

Üye
Tepki
0
ahh sizin tabletiniz var,, benim farem bile yok !!!

cok Guzel calismalar, yetenek.. yalniz hepsi konsept halinda kalmis gibi geldi bana..
belki 10 calisma yerine 5 tane calisma yapip, onlara odaklanmaniz lazim..
eminim ozaman cok daha guzel bi butun bi resim cikacaktir ortaya..

Yukarı Alt