Illustrator cs6 Barkod script lazım

Designerrr

Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
27
Tepki
0
Arkadaşlar bana****************** script lazım (mac)
yada ücretsiz ean 13 ve ean 14 barkod oluşturabileğim bir barkod programıda olabilir. (Mac e kurulacak).

En son****************** programını kullanıyordum, lisans sorunundan dolayı kaldırdım 299 $ vermek istemiyorum.
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@Designerrr

Forum Kuralları;

10-) Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı,
paylaşımı yapılması yasaktır. Türk ve yabancı menşeeli sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak Lisansla koruma altına alınmış programların crack / seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır. Forumumuz orijinal yazılım kullanımını desteklemekte ve önermektedir. Gerek site yapısında, gerek ise birlikte çalışılan sunucuda lisanslı işletim sistemleri, yazılımlar kullanılmaktadır. Kullanıcılarımıza da, sevdikleri yazılımların orijinalini almalarını ve kullanmalarını tavsiye ediyoruz.


17-) Sitede lisanslı program, crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır.


33-) Yukarıdaki maddelere uymayan üye kendi isteği ile Grafikerler.org forumundan uzaklaştırılmayı kabul etmiş bulunmaktadır. Dolayısıyla Grafikerler.org yöneticileri hiç bir üyeyi kendi şahsi görüşleri ile ilgili olarak üyelikten men etmezler. Uzaklaştırılan her üye kendi rızasıyla uzaklaştırılmayı kabul etmiştir. Bu uzaklaştırılma dışında üye yönetimin insiyatifi ile sadece sözlü uyarı alabilir. Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.



Siz değerli üyelerimizin de bu konuda bizlere katıldığınızı düşünerek, form kurallarına anlayışla yaklaşacağınıza, bizlerin uyarılarına gerek kalmadan, üzücü olaylara sebep vermeden bu konuya çözüm getireceğimize inanıyoruz.

yukarıda sizlere belirtmiş oldugumuz sebeplerden dolayı, kurallara uyum sağlayamayan arkadaşların, uyarı yapılmadan, forumla ilişkileri kesilecektir.
 
Yukarı Alt