İllustrator ile Photoshop Pixel uyuşmazlığı

lawyerbrs

Üye
Tepki
0
Merhabalar.. İllustrator'de yapmış olduğum bir e-imza çalışmasını 10 cm yani 300 pixel genişliğinde yapmama rağmen. PDF olarak kaydedip Photoshop'a Open/File yaptığımda açmış olduğum çalışma 10cm ama 1200 pixel gözüküyor..Bana bu pixel uyuşmazlığını kaldırmamda yardımcı olabilirmisiniz..
Bu çalışma e-imza olcağından baskıya gitme olasılığı oldukça az fakat mail adresinde signature olarak eklendiği zaman korkunç bir şey oluyor..

Not ;Nerede yanlış yaptığımı belirtirseniz minnettar kalırım ..

Threebudha

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
17
@lawyerbrs

Dokümanı Photoshopta açarken "import PDF" penceresinde "Crop to" kısmının karşısında açılır menü seçenekleri olacak oradan "Art Box" seçeneğini seçerseniz PDF'nizin sayfa ölçüleriyle açarsınız.

lawyerbrs

Üye
Tepki
0
Beyler ilgi ve alakanız için çok teşekürler..

Ama her ikinizin; PSD yapma ve PDF Art Box seçeneğini yapmama rağmen sonuc değişmedi.Bir yerde atladığım bir şey var..sadece İlustrator'de yapmıs oldugum calısmay Pdf yaptıgımda Photoshopta acarken Resolution değerini 72 yaptıgımda istedugum değere gelıyor ama bu seferde e imzanın kalıtesı cok berbat oluyor..
Bana baska bır fıkır verebılecek bırısı var mıdır..

Threebudha

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
17
O zaman konuyu daha iyi anlayabilmek adına yaptığınız işlemleri adım adım anlatabilir misiniz? Belki gözden kaçan birşey vardır.

Yukarı Alt