Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Durum
Konu kapatılmıştır.

BuEmuL

Üye
Kayıt
6 Haziran 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Arkadaşlar Illustrator kullanmaya yeni başlıyorum öğrenmek istediğim bir çok şey var ancak en başta acil olarak cevap aradığım bir soru var, verdiğim resmi PS'da çizdim ancak CNC Makineleri sadece vektörel çizimler üzerinde çalışma yapıyormuş. Ben bu resimdeki çalışmayı Illustrator'de yapmak istiyorum. Bu wifi dalgaları gibi olan o dalgaları nasıl yapabilirim yardım eder misiniz?

 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Effect menüsü içersinde Tweak, Twist yada zigzag etkileri var.. bir kaç deneme yanılma ile istediğin şekilleri elde edebilirsin.
 

nazirella

Üye
Kayıt
17 Haziran 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Yükleme tamamlandıktan sonra ürün yükleyicisini ayıklarken hata oluştu diyor nasıl çözebilirim bu problemi ? Yardım ederseniz sevinirim
 

ali.t

Üye
Kayıt
23 Mayıs 2011
Mesaj
1
Tepki
0
illustrator da sectiğin objelerin sayısını (kaç obje seçtiğini) nerde gösteriyor.
 
Kayıt
3 Ağustos 2009
Mesaj
604
Tepki
74
@ali.t

Adobe Illustrator CS5'de Window menüsü içinden açabildiğiniz Document info paneli, kısmen bazı bilgiler verebiliyor.
Eğer seçili objeler arasında farklı olanlar, örneğin yazılar, path'ler var ise bunları ayrı ayrı belirtiyor. Toplamını tek kalemde gösteren böyle bir özellik yok. Burada elle toplama yapmak zorundasınız.


Tuncer ÖZKAN
 

sultan28

Üye
Kayıt
7 Haziran 2012
Mesaj
15
Tepki
0
Merhabalar, ilüstratörde brosür yapıyorum. Zemin rengi olarak gece mavisi istediler, acaba cmyk'ya hangi değerleri veriyoruz bu renk için? Yardımcı olursanız sevinirim... Simdiden tesekkürler.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt