İmza ve WP Denemeleri

Kayıt
29 Eylül 2012
Mesaj
81
Tepki
2
Arkadaşlar "Hack" forumundan olduğu için "hack" tarzı yaptım kusura bakmayın :)





Not: Açıklamalar aynı kalsın dendi.Ve arka plan siyah istendi.

Bir de wallpaper var.




Reklam olarak anlamayın sadce çalışmadır bu..
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
bence tasarım adına pek bir şey yok. daha iyilerini yapabileceğine ve bizlerle paylaşacağına inanıyorum.
 

Hüseyin ALPALTUN

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
6 Ocak 2012
Mesaj
658
Tepki
28
öncelikle sözde hata var bence.ayrıca tasarım adına bende pek bir şey görmedim.en üstteki tasarımlardaki nickler daha okunaklı olabilir.

Kolay Gelsin.
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
@Berkay AKÇAOĞLU
Hımm, madem öylesine denemeler yani ciddi işler değil. Bizden de aynı şekilde ciddi yorumlar beklemiyorsunuz demek ki...

Yalnız şunu hatırlatayım; burası yani konuyu açtığınız bölüm olan "Deneme Çalışmalar" bölümü, genel olarak kişilerin kendilerini geliştirmek amaçlı çalışmalarını sundukları bir bölümdür. Ciddi ciddi eleştiriler yapılır ve işler ona göre yorumlanır, ki çalışma sahibi eksikliklerini görsün ve bunları en aza indirgesin.

***

Yaptığınız arayüz tasarımlarını da görmek isterim.

İyi çalışmalar..
 
Kayıt
29 Eylül 2012
Mesaj
81
Tepki
2
çalışmalar deneme diye saçma sapan yorumlar atın demedim ben. Deneme çalışma öylesine 5-10 dakikada yapılmış çalışmalar.zaten benim ekndi fikrim vs. değil.istekler bu yönde. dediğim gibi çalışmalar deneme öylesine yaptım diye saçma yorum istemedim.
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
Berkay kardeşim, öncelikle üslubunu düzeltmelisin. Buradaki yorumlar hiçbir zaman saçma sapan olmaz. Fakat nedendir bilinmez, çalışmaya olumsuz yorum geldiğinde o çalışmalar ya "öylesine deneme" olur ya da "uğraşamadım ya" olur. Fakat şunun farkına varmak gerek. Buraya çalışmaları koyuyorsan, buradaki insanların yorumlarını ve bakış açılarını merak ediyorsun demektir. Buradaki insanlar da iyi ya da kötü kendine göre yorum yapabilir. Bu başlık altına koyulan her çalışmaya yapılan yorum senin için bir altın değerinde olmalıdır. Tabi tüm bu söylediklerim bu mesleği adam gibi yapabilmek için kendini geliştirmek istiyorsan geçerlidir. Hiç kimse doğduğu gibi tasarım canavarı olmuyor. Bana sorarsan eleştirilere kulak ver ve iyi tasarımları inceleyerek üzerine koymaya çalış. "Zaten bütün çalışmalarım deneme tarzında oluyor" diyorsan buradaki insanlardan da o çalışmalara birer tasarım harikası gözüyle bakıp yorum yapmasını bekleyemezsin.
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
@Berkay AKÇAOĞLU
Bu mesajınız gözümden kaçmış ama önemi yok. Aşağı yukarı vereceğim cevabı zaten Emre Şerim arkadaşımız vermiş. :)

Araştırma ve gözlem dolu nice günler dilerim.
 
Yukarı Alt