indesign hakkında sorularınız için

grafilla

Üye
Kayıt
16 Eylül 2011
Mesaj
2
Tepki
0
@Threebudha

Bu yönerge ile sorunumuzu çözdük diğer çalışma arkadaşlarım da teşekkürlerini iletiyor. Çok teşekkürler.. :) İyi çalışmalar..
 

onur ayata

Üye
Kayıt
13 Kasım 2014
Mesaj
1
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar. Ben kendi matematik testimi kendim yazmak istiyorum.Arşiv yapıp gerektiğinde öğrencilerime dağıtabilmek için.Bunu için indesign gibi prof programı önerdi bir kaç arkadaş.Basit bir şey soracağım.Fotoğraftaki gibi sayfayı ikiye bölmek ve ortadaki çizgiye dikey yazı eklemek nasıl oluyor.Bilen var mı acaba? Teşekkürler...
 

Dosyalar

Kayıt
24 Eylül 2012
Mesaj
1
Tepki
0
Bir word dosyası üzerinde çalışıyorum. Yaklaşık 1700 sayfa ve içerisinde 11500 civarında dipnot var. InDesign CC 2019’a almak istediğimde komple dökümanı almadı. 3 parçaya böldüm, almaya başladı. Fakat şöyle bir sorunum var. İlk 20 dipnotu şablona doğru aktarıyor. Diğer dipnotları da numaralarını kaldırıp aktarılan metnin sonuna numarasız koyuyor. Bu sorun hakkında bana yardımcı olabilecek birisi olursa çok minnettar kalırım.
Saygılarımla...
 

frk1111

Üye
Kayıt
16 Mayıs 2021
Mesaj
2
Tepki
0
merhaba..id 2020 kullanıyorum. bilgisayarım asus rog strix .ekran kartım nvidia geforce rtx 2060.sorunum şu pc de grafik ayarlarında ai - ps ve id yi yüksek performansla kullanmak için seçtim ama bir tek indesign grafik kartını kullanmıyor..ve çok ağır çalışıyor..diğer programlarda hiç sorun yaşamazken id aşırı ağır çalışıyor..acaba program ayarlarında yapmam gereken bir şey varmı..bu arada bi kaç aydır öğrenip kullanmaya başladım indesign ı..
 
Yukarı Alt