Infiniti yf8250 III sorun.. Lütfen yardım...

atmxeon

Üye
Kayıt
25 Mayıs 2010
Mesaj
2
Tepki
0
şimdi olayı şöyle özetliyeyim açık açık. Makinayı ikinci el aldık. sarı kafada accıık bir sorun vardı. ÖZAK MAKİNA dan servisi geldi kurulumu yaptı... Ama sadece makinanın kullanımını gösterdi o kadar.

Hatta güzelde baskı aldık. Son 1 haftadır sarı kafa iyice mürekkep kesmeye başladı. Solvent geçirirken sorun yok. Fakat ardından mürekkepe geçince direk kesiyor ve sadece saniye de 1 damla akacak şekilde geliyor...

2 gündür de kırmızı mürekkep 5 cm den sonra önce 1 cm dağıtıyor sonraiyice kesiliyor. Belki açılır diye biraz daha baskıya devam ediyoruz fakatr gelmiyor. Kafa temizlemede mürekkep pompalayınca akıyor sorun yok. Sadece baskı esnasında kesiyor.

Kafa sıcaklıklarını denedim değişmedi. Pas ayarıyla oynadım yine değişmedi. kafaların kartlarını birbirleriyle deeğiştirdim. Sonuç :

mavileri kırmızıya takdım kırmızıları da maviye. Sadece mavi ve sarı aldım.

Sarı ile kırmızı denedim sadece kırmızı aldım.

Teknik servisten birini arıyoruz makinamız garantili sadece hortumlara clips ( kelepçe ) atın diyor. Sizce ne yapmalıyım.

Tüketici haklarına mı gitmeliyim.. İşlerim birikti... İşin içinde çıkamadık gitti.


 
Kayıt
17 Aralık 2008
Mesaj
1
Tepki
0
sorun ya hava valfindedir arkadasım yada başka bir yerden hava alıyordur birde solvent sistemine boya kaçma varmı bak bi solvent baskı esnasında geri kaçıyorsa solvent sistemindende hava alıyor olabilir oda aynı sorunu yapar gene olmazsa özelden yaz
 
Yukarı Alt