İnsanlara Bi Haller Olmuş !

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
Son zamanlarda yaşadığım en büyük sorunlardan biri insanların
( müşterilerin ) bir konu üzerinde olumlu, olumsuz cevap v e r m e m e s i.....

bir müşteri teklif gönderir, hemen cevap yazarsın, dönüpte cevap vermezler.
günlerce fiyat isterler, verirsin, yine dönmezler....

son zamanlarda insanlarda bir gariplik var, çözemedim ya ben işimi çok ciddiye alıyorum ya da insanlar işlerine yeterince özen göstermiyorlar..

bu son zamanlarda sadece müşterilerde değil normal dostluklardada bi sorun var
kimisi telefonunu açmaz, kimisi arayacağım der, aramaz....

bakalım bu gariplikler ne zamana kadar devam edecek.... :eek:

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
39
İki konuda da çok haklısınız Sedat bey, şubat ayında katıldığımız fuardaki müşteriler ' fuardan sonra mutlaka ziyarete gelin sizinle çalışmak istiyoruz ' demişlerdi ama malesef şimdi telefonlara dahi çıkmıyorlar ki onlara biz gelelim demedik :)

Dostluklara gelince her geçen gün daha da vefasız oluyoruz.... Ne yalan söyleyeyim bende seni arıyacağım diyip aramayanlardanım :( ama o kadar yoğun oluyorum ki işle güçle, kötülüğünden değil aklımdan çıkıveriyor sadece...

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Tepki
141
Yasemin hanım iş dünyasıda bi garip, dostluklarda bir garip olmuş dedim ya insanlar bi garip olmuş

fizy45

Üye
Tepki
0
bence genel sorun düşünmeden hareket etmeleri sizin bir çalışmanız çok hoşuna gidiyor yada fuarda bir ürün görüyor ve hemen atlıyor düşünmeden şöyle yapalım böyle yapalım birde zamanınızı alıyor...sonra düşünüyor anlıyorki maddi veya manevi gücü yetmeyecek yada bu konulara gerektiği kadar ilgi göstermiyor...

Kısaca hevesi kaçıyor olan sizin zamanınıza oluyor halbuki bilse dünya yüzeyinde başarının anahtarının iyi pazarlama olduğunu ve pazarlamanın günümüzde az öz ve mesaj verici etkileyici reklamlar olduğunu kapınızda yatardı emin olun...

Sorunlarımız ortak hepimize kolay gelsin diyorum...

Yukarı Alt