İŞ ARAYANLAR BÖLÜMÜ KURALLARI (konu açmadan önce mutlaka okuyunuz)

Durum
Konu kapatılmıştır.

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Merhabalar.

Forumumuzda iş ilanları bölümünden faydalanan birçok grafiker meslektaşımız ve işveren bulunmakta. Her yerde olduğu gibi bu ilanlarda da insanları kandıran, kötü emeller peşinde koşan üyelerimiz olabilmekte. Kişisel bilgilerin meslekle ilgisiz şahısların eline geçmesi ve bu bilgilerin isteğiniz dışında kullanılması tehlikesi bulunmakta. Forum yönetimi olarak ilan veren üyelerimizin aşağıdaki hususlara özellikle dikkat etmelerini ve bu uyarıyı okuduktan sonra İlan vermelerini önemle rica ederiz.

• İlanınınızda eğitiminiz, donanımınız, çalışmalarınız vb. meslek ile ilgili bilgiler dışında ; açık adres, telefon numarası, tc kimlik numarası, mail adresi, fotoğraf gibi kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız, bu bilgilerin konu ile ilgisiz art niyetli kişilerin de eline geçebileceğini unutmayınız !

• Sizlerden mail yolu ile cv isteyen ve mail adresinde yahut mesajında firma bilgisi bulunmayan kişilere itibar etmeyiniz, cv yada kişisel bilgilerinizi göndermeyiniz.

• Gmail, hotmail, mynet, ttnet vb. uzantılı mailler yolu ile firma bilgisi, (Telefon numarası, adres, web adresi...) verilmeksizin sadece mail adresi ile cv isteyen işverenlerin mesajları silinecektir.

• Firma bilgisi içeren mail adreslerinin domain uzantısı ile web sitesini inceleyip, cv yada kişisel bilgilerinizi göndermeden önce telefon ile yada mümkün ise yüz yüze görüşmeniz. ardından CV vermeniz önerilir.

• İlan bölümünde paylaşılan kişisel bilgilerden dolayı yaşanabilecek her türlü mağduriyetten grafikerler.org sorumlu tutulamaz.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt