İşte doğaçlama fotoğrafına bir örnek çalışmam!

Kayıt
27 Kasım 2008
Mesaj
14
Tepki
7


Bu çalışmadaki kurgu bir gazoz kapağından esinlenerek elde ettiğim bir üründür. Yanlız çalışmadaki düzenleme ve kadraj için yaklaşık 4 saat harcadım. Fotoğraf evde özel ışık çalışması olmadan çekildiğinden diyafram aralığı arttırılarak ışık düzenlemesi yarattım. Geri kalan düzenleme ise PS de elde edildi. İyi seyirler... (Diğer çalışmalarım hakkında zamanla sizlere paylaşımlar yapacağım. Soru ve önerilerinizi bekliyorum.)

Gökhan AYVAZ
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Profesyonel çalışıyorsunuz sanırım, mesleğiniz nedir,
Diğer çalışmalarınızıda merakla bekliyorum..
 
Kayıt
27 Kasım 2008
Mesaj
14
Tepki
7
Aslında amatör olarak çalışıyorum. Fakat fotoğrafa gönül vermiş biri olarak iyi işler çıkarma peşindeyim. Yaklaşık 2 yıldır fotoğraf çalışmaları, PS de görsel effecktleme ve düzenlemeler , masaüstü yayıncılık, kameramanlık, video kurgu ve montaj ve aynı zamanda web tasarım çalışmalarıyla ilgileniyorum. Zaman buldukça da ses çalışmaları, miksleme, seslendirme üzerine ufak çalışmalarda yapıyorum. Artlantis Design Studio (web sayfasının linkini kurallar gereği koymayacağım:) adında bir ajans kurdum henüz yeni bakalım inşallah iyi hedefler üzerinde doğru çalışmalar ile yol alacağım. Siz adminsiniz sanırım?
 

Evrim Sel

Üye
Kayıt
24 Ekim 2008
Mesaj
8
Tepki
0
çok güzel olmuş yalnız kapagın içindeki yazıyı biraz daha yedirirsen harika olucak...
 
Kayıt
27 Kasım 2008
Mesaj
14
Tepki
7
Haklısın, sabırsızlıkla aceleci davrandım. Daha sonrada elim gitmedi düzeltmeye. Bir kaç yorumda aynı konuya değinenler oldu. Yine de teşekkür ederim...
 

Kadir İnanır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
15 Temmuz 2008
Mesaj
39
Tepki
0
bence eger icecek sarap degilse kirmizi olmasi yanlis... yok eger icecek sarapsa bu seferde kapak yanlis... olmamis diyorum.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
düşüncenize ve ellerinize sağlık muhteşem bir çalışma olmuş. daha başka çalışmlarınızı da görmek isteriz.
 
Yukarı Alt