işte son tasarımım lütfen yorum..

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
Arkadaşım bu işte yenisiniz galiba. Kendinizi biraz geliştirmelisiniz. Yapılan çalışmaları incelemelisiniz. Renk uyumunu öğrenmelisiniz. Kullandığınız program sanırım Photoshop. Birazdaha basit konular ile işe başlarsanız. Sizin gelişimeniz için iyi olacaktır. Sitemizde yayınlanan Dersleri incelemeniz gelişmeniz için kolaylık sağlayacaktır. Ama öncelikle yapılan çalışmaları bir inceleyin derim. Cesaretiniz ve paylaşımınız için Teşekkür ederim.
 

sagopa_rap

Üye
Kayıt
11 Haziran 2008
Mesaj
21
Tepki
0
Hayir Bunlari Corel Draw 12 İle Yapiyorum..yorumlarin İÇİn Çok Saol Ama Bİde ŞÖyle BİŞey Var Sen BeĞenmeyebİlİrsİn Ama Bİ BaŞkasi BeĞenebİlİr Herkezİn Zevkİ Bİr DeĞİl KardeŞİm..bu SÖzler Sİtem DeĞİl YanliŞ Anlama.
 

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
Mesaj yazarken neye dikkat edersiniz? Size eleştiri yazan insanın kişisel bilgilerini incelermisiniz. Neden yazdığım msjdan sadece Corel 12 ile yapıyorum ibaresini aldın. Bu bendeki tahmin yanlışlığı sizde ne uyandırdı. Bir diğer konunuzda iyi yada kötü eleştirilerinizi bekliyorum diyorsunuz ve bu konunuzda tepki veriyorsunuz. Zevkler ve renkler tartışılmaz ona katılıyorum. Doğada bazı kuramlar ve kanunlar vardır bunlar değişmez. Yanı şekilde tasarımdada bazı uyulması gereken kurallar vardır. Bu kurallar zevk ile bakış açısı ile değişmeyecek kurallardır. Grafik tasarım sizin için nedir.? Teşekkür ederim.
 
Yukarı Alt