İstekleri bitmez kadınlar ve erkekler-Flash deneme

yavuz94

Üye
Kayıt
18 Eylül 2009
Mesaj
162
Tepki
0
Kızların genel isteklerini ve ilişkilerine bakış açısını konu aldığım bir animasyondur kendileri.Her kızı kötülemek amacım dğeil.Bana denk gelnler böyle.Aranızda aynı kaderi paylaştığımız insanlar olabilir kız veya erkek. :)

Buyrun;

http://www.swfcabin.com/open/1280658003

Erkeğin kadına patlatmaya başladığı yeri düzgün yapamadım.Kusura bakmayın:)

Not; benim internet hzıımdan dolayımıdır bilmiyorum ama yavaş açıldı bende.Sizde de öyle bir sorun çıkarsa özür dilerim :)
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@yavuz94


Konunuzu flash dersleri bölümünde açmışsınız.. Flas dersi olmadığına göre deneme çalışmaları bölümüne taşındı. Konunuzun ilk başlığı ''doyumsuz kadınlar .....'' diye başlıyor sizce konu başlığı uygun mu? düzeltildi..

Konu içinde ''erkegin kadına dalma sahnesi diyorsunuz '' sizce uygun bir cümle mi ?

cümle bu sebeple silindi...
 

yavuz94

Üye
Kayıt
18 Eylül 2009
Mesaj
162
Tepki
0
Flash derslerinden buraya taşımanız haricinde dğerlerinizi yapmanız ygun değildi.Doyumsuz kadınlar başilığında ne var ki?
Erkeğin kadına dalması derken de aniimasyonu izleyenler ne demek istediğimi anlarlar.orda kötü bi amaçla yazılmış birşey yok.

başlığımı ve bu cümlemi geri istiyorum.
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Yavuz bey..

kimse sizin kötü niyetli olduğunuzu söylemiyor zaten.. Flash denemenizi izledim.. Gayet başarılı.. Fakat burası her kesimden insanın takip ettiği bir forumdur. Türkçemizde erkeğin kadına dalması diye bir cümle yoktur.. Erkekler kadınlara yaklaşır vs.. gibi daha uygun bir cümle yazılabilir... Sizin yazdığınız argo bir cümledir.. Bu sebeple düzeltildi..
 

yavuz94

Üye
Kayıt
18 Eylül 2009
Mesaj
162
Tepki
0
Ben,afederswiniz,erkeğin kadına atladığı yer,anlamında dğeil,erkeğin kadına vurmaya başladığı an,anlamında söyledim onu.Bunun neresi argo ki? Animasyonuun sonunda erkek kadınapatlatmaya başlıyor.Siz de görüorsunuz.Ne yazayım ki başka?Dalıyor resmen işte.
O zaman "erkeğin kadına patlatmaya başladığı yeri düzgün yapamadım.Kusura bakmayın:)" cümlesini yazmanızı istiyorum konuma.
 
Yukarı Alt