japon girl

Kayıt
5 Aralık 2008
Mesaj
95
Tepki
19
evet illustratorde ben yaptım.mause ile sıfırdan çizimdir.benzetememiş olabilirsiniz niye kusura bakayım:)
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Aslı Hanım herzamanki gibi yine zor bir çalışmaya girişmişsiniz.Zor dedim çünkü mausla ben de çizim yaptığım için nekadar emek harcandığını iyi bilirim ki sizin çalışmanızda daha çok detay var bu da daha çok emek demek.Mausla paletsiz bunu çizmek biraz yiğid harcı ister.O sebeple sizi tebrik ederim ki çalışmalarınızı takip eden biriyim.Çizime gelince gözlerde hafif çekiklik etkisi yaratabilirseniz daha güzel olacak ama şu şeklide de zaten bir japona benziyor,bunu anlamak için sadece biraz dikkatli bakmak kafi.

Başarılar.
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler Aslı hanım, sizin diğer çalışmalarınızda biliyorum bu çalışmanızda onlardan biri gayet güzel bir çalışma ellerinize sağlık. Eleştirilecek bir yanını göremiyorum. Başarılar..
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
Aslı hanım gene çok güzel bir çalışma ortaya çıkarmışsınız

ayrıntılar renk geçişleri herşey çok güzel yanlız gözler fazla çekik olmamış oda ayrı bir hava katmış
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Sadece gözlere biraz çekiklik etkisi verseniz ve bayanın burnunu biraz daha minik "fındık burun tabiri caizse" gbi birşeyler yapsanız bakan herkese bir japon kızını anımsatacaktır mankeniniz.
 
Kayıt
5 Aralık 2008
Mesaj
95
Tepki
19
çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar beğenmenize çok sevndm.oldukça detay vermeye çalışıyorum.aslında daha da detay verilebilir ama çabuk sıkılıyorum tek sorunum bu benim.ama artık sıkıldığım zaman kalkıp sonradan tekrar oturunca gördüm ki çok şey farkediyor:)mause ile çizmeye alıştım artık hatta daha kolay geliyor bana tabletten.illustratorde tablet zor oluyor benim için.ama photoshopta tablet çok rahat.genelde illustratorde çalıştığım için mause kullanıyorum.kızımın gözlerine gelince gözlerdeki anlama ,detaylara çok ağırlık veriyorum o yüzden sanırım hep büyük göz çizmeye çalışıyorum.büyük gözler sanki daha anlamlı gibi geliyor:)bu çizimimde de japonların çekik gözlerini elimden geldiğince hem çekik hem de büyük çizmeye çalıştım:)tekrar teşekkürler:)
 
Yukarı Alt