"KİBİR" konulu AFİŞ Çalışmam

user9

Grafiker
Tepki
80
@Yusuf Alper

göz neyi nasıl olursa öyle görmez bazen, nasıl görmek isterse öyle görürmüş sizinki de o hesap olmuş. yolu görmek isteseydiniz şayet;

"olmamış" dediğimde bana şu soruyu sorardınız;

"neden olmamış, olmamışlığını nasıl aşabilirim?" uzun uzun kendinizi kanıtlamaya çalışmazdınız. ki böyle bir çalışmada;

@Yusuf Alper

bu vb. açıklamalar yapmaz, durumu kişiselleştirmezdiniz! hani bu yorumunuzda sizi anlamamış olduğumu iddia ederek! bana hak etmediğim şekilde ithamlarda bulunup, adeta aptal olduğumun altını çizmeye çalıştınız ya (!) kendinizce.

ve şimdide kalkıp kendinizin grafik tasarımcı olmadığını iddaa edip eleştirileri yapıcı ve yıkıcı olarak ayrıştırmaya çalışıyorsunuz; şurada olduğu gibi;

@Yusuf Alper

ben grafik tasarımcıyım, işimi çok seviyor ve bu işi kuralına göre icra ediyorum, ve burası grafik tasarım mecrasındaki insanların bir araya gelip, kazanmış oldukları deneyimlere istinaden, birbirlerini "dürüstçe eleştirip" (bizim işimizde yapıcı, yıkıcı eleştiri değil olumlu olumsuz eleştiri vardır ve bunu en iyi dürüstlükle yapabilirsiniz. siz olumsuz eleştirileri yıkıcılıkla itham ederek oldukça karıştırmışsınız. (!) ) zira grafik tasarım öznel olması bi yana objektif yanları göz ardı edilmeyecek bir eylemdir. hele ki bir mesaj verilmeye çalışılıyorsa!

sonra vay efendim sen anlamadın, anlamazsan anlama, beni alem anladı, sen kim oluyorsun ki sen anlasan ne olurrr anlamasan ne olurrrr sen zaten benimle alay ettin gibi gereksiz çıkarım ve ithamlarda bulunulması yersiz, aslı astarı noksan ve itici oluyor.

burası grafik tasarımcıların mecrası ve bu mecrada olumlu olumsuz eleştiriler oldu ve olmaya devam edecek. velhasılı kelam, hamama giren terler!

sağlıcakla kalın ve sözlerinize dikkat edin lütfen!

Yukarı Alt